Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αποκλειστικό: Αντιπροσωπεία Αλβανών στο Τέτοβο προτείνει όνομα για τα Σκόπια


RIM:
Ρεπούμπλικα Ιλίριδα-Μακεδονία


Ο Νεζβάτ Χαλίτι* βάφτισε το κράτος σε Ρεπούμπλικα Ιλίριδα-Μακεδονία! Η Μακεδονία πρέπει να γίνει μια ένωση δυο ανεξάρτητων κρατών, της Μακεδονίας και της Ιλλυριδας.
Έτσι θα λυθεί και το πρόβλημα με την Ελλάδα σχετικά με το όνομα.
Αυτή την διακήρυξη, για δημιουργία Αλβανικής Βουλής υπέγραψαν χθες 50 αντιπρόσωποι των Αλβανών στο Τετοβο, πράγμα που αποτελεί το δεύτερο βήμα για την δημιουργία της Ιλλυρίδος, μετά το δημοψήφισμα του 1992.

Αυτή η απαίτηση δεν είναι υπέρ των Ελληνικών θέσεων, αλλά προς το συμφέρον των Αλβανών** και όλων των κατοίκων αυτής τα χώρας .
Αναγνωρίζουμε τα υπάρχοντα σύνορα της Μακεδονίας.
Ζητάμε η Αλβανική γλώσσα να είναι επίσημη γλώσσα, από κοινού με την Μακεδονική, σε ολόκληρη την επικράτεια της χώρας, ενώ το κράτος Μακεδονία, πρέπει να συσταθεί, εκ νέου, από δυο ισότιμες Δημοκρατίες, συμπλήρωσε ο Χαλιτη.
Μέχρι στιγμής καμία θέση δεν έχει πάρει το Ελληνικό ΥΠΕΞ***, προφανώς επειδή δεν γνωρίζει καν την πρόταση των Αλβανοφώνων των Σκοπίων!!!

Σ.σ.:
* Ο Χαλίτη ήταν εκπρόσωπος τύπου και βουλευτής που μεγαλύτερου αλβανικού κόμματος της ΦΥΡΟΜ.
** Ο πληθυσμός των Αλβανών, με επίσημα στοιχεία, ξεπερνάει το 33%. ( Στ. Σωτηρίου).
*** Χωρίς αλλα σχόλια. Ελπίζω να το πρόσεξε αυτό κάποιος διπλωμάτης και να ενημέρωσε την κα Μπακογιαννη, αν και αυτά ( τα σοβαρά) προφανώς δεν την ενδιαφέρουν. Και αν παρ' ελπιδα δείξει ενδιαφέρον, θα σπεύσει να προσφέρει στήριξη με πακέτα στον Γκρουεφσκι!!!
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]