Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ψωμιάδης: Η Ελλάδα να αποχωρήσει άμεσα από τις συζητήσεις με τα Σκόπια

Το να είσαι Έλληνας είναι προνόμιο

Πολεμώ την τηλεόραση και το σύστημα


Σφοδρή επίθεση στους ανθρώπους της ελληνικής τηλεόρασης, αναφερόμενος σε «στρουμφάκια» των καναλιών, έκανε ο κ. Ψωμιάδης

Την αποχώρηση της χώρας μας από τις συνομιλίες για την εξεύρεση λύσης στο θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, ζήτησε, από τη Μελβούρνη, ο νομάρχης Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Ψωμιάδης, στο πλαίσιο περιοδείας του στην Αυστραλία, όπου πραγματοποιεί επαφές με οργανώσεις ομογενών.

«Μετά το 'Όχι" του Μεταξά, να πούμε και 'Όχι" στις συνομιλίες. Να συνομιλήσουμε με ποιους και να πούμε τι; Δεν αποδέχομαι τον όρο Μακεδονία στην ονομασία τους. Ούτε πάνω ούτε κάτω ούτε νέα ούτε παλιά Μακεδονία. Τίποτα. Η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική. Η Μακεδονία δεν δημοπρατείται, δεν πωλείται, δεν ενοικιάζεται. Ούτε η Ιστορία ούτε τα σύνορα ούτε το όνομα ούτε τα Ιερά και τα Όσια», είπε ο κ. Ψωμιάδης, μιλώντας στο χορό της Ενωσης Θεσσαλονικέων «Ο Λευκός Πύργος».

Επίσης, ο κ. Ψωμιάδης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στους ανθρώπους της ελληνικής τηλεόρασης, κάνοντας λόγο για «στρουμφάκια» των καναλιών: «Πολεμώ την τηλεόραση και πολεμώ το σύστημα. Πολεμώ τους δημοσιογράφους που γίνονται δικαστές και εισαγγελείς. Για να είμαι πιο αποτελεσματικός στον πόλεμο με τα 'στρουμφάκια' των καναλιών, κάνω και τον ηθοποιό. Γι' αυτό ντύθηκα Ζορό και σε όποιον αρέσω, όπως λέω και στους ίδιους».
Τέλος, σημείωσε πως «ευλογώ το Θεό που είμαι Ελληνας. Είμαστε η καλύτερη ράτσα και, αν είμαστε ενωμένοι, θα κυβερνήσουμε τον κόσμο. Το να είσαι Ελληνας είναι προνόμιο της παγκόσμιας ιστορίας. Ο,τι είναι η καρδιά για τον άνθρωπο, είναι η Ελλάδα για την παγκόσμια ιστορία».
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]