Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ασύμμετρες απειλές βλέπει ο Τσίπρας στις πυρκαγιές




Στο κέντρο επιχειρήσεων της πυροσβεστικής μετέβη ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, λίγο μετά τις 23:30 ο οποίος επέστρεψε εσπευσμένα στην Ελλάδα, από τη Βοσνία - Ερζεγοβίνη, λόγω των εξελίξεων με τα πύρινα μέτωπα στην Αττική.

Τον πρωθυπουργό υποδέχθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του πολίτη Νίκος Τόσκας και ο αρχηγός του πυροσβεστικού σώματος.

Ακολούθησε σύσκεψη με τους υπουργούς Π. Σκουρλέτη, Χρ. Σπίρτζη Σ.Φάμελλο, Ν. Τόσκα, Π. Πολάκη και Δ. Τζανακόπουλο. Ο πρωθυπουργός έκανε λόγο για πολύ μεγάλο όγκο των πυρκαγιών για τόσο μικρό χρονικό διάστημα και ενημερώθηκε αναλυτικά για την κατάσταση.

Σε δηλώσεις του ο κ. Τσίπρας μίλησε για δύσκολη στιγμή για την Αττική και για την Ελλάδα και για εικόνα ασύμμετρου φαινομένου. «Βρίσκόμαστε αντιμέτωποι με μια ασύμμετρη απειλή, έχουμε μπροστά μιας δύσκολη μάχη με τις φλόγες», είπε και σημείωσε ότι γίνεται μια πολύ μεγάλη επιχείρηση από όλα τα Σώματα.
Απεύθυνε έκκληση για ενότητα για να καταφέρουμε τα καλύτερα και να αντιμετωπίσουμε μια εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση. «Κάνω έκκληση σε όσους βλέπουν τις περιουσίες τους να απειλούνται. Αυτό που προέχει δεν είναι η περιουσία, αλλά η ανθρώπινη ζωή. Όλοι να κρατήσουν την ψυχραιμία τους», τόνισε.

Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός θα ενημέρωνε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο. Ο Αλέξης Τσίπρας βρισκόταν στην Βοσνία – Ερζεγοβίνη για βράβευση αλλά δεν παρέμεινε λόγω της πύρινης λαίλαπας και επέστρεψε εσπευσμένα στη χώρα.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]