Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η παρουσία του επικεφαλής της ΕΥΠ στο Μαξίμου...


Έντονα ερωτήματα προκαλεί η σύνθεση των προσώπων που λαμβάνουν μέρος στην έκτακτη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου.
Αν και σύμφωνα με κύκλους του Μαξίμου η σύσκεψη αφορά στην εξέλιξη και αντιμετώπιση των πυρκαγιών, την περίθαλψη των πληγέντων, τη λήψη αναγκαίων μέτρων για τη φύλαξη των σπιτιών στις πληγείσες περιοχές και την αποκατάσταση των ζημιών, η συμμετοχή του επικεφαλής της ΕΥΠ, Γ. Ρουμπάτη εγείρει ερωτήματα.

Και αυτό διότι ο επικεφαλής της ΕΥΠ ως αρμοδιότητα δεν μπορεί να έχει σχέση με την αντιμετώπιση των πυρκαγιών ούτε με την περίθαλψη, ενώ τη φύλαξη των σπιτιών και την αποκατάσταση των ζημιών αναλαμβάνουν άλλα πρόσωπα εκ των συμμετεχόντων. Ενδεχομένως να του ανατεθεί ο ρόλος να "ντύσει" το σενάριο της συνωμοσιολογίας, αφού θεωρείται ειδικός λόγω της θέσης του...


Είναι δεδομένο ότι πρέπει να διερευνηθούν τα αίτια των πυρκαγιών. Όπως και ότι προβλέπεται η συμμετοχή και της ΕΥΠ στην όποια έρευνα γίνει, εν τούτοις αυτό είναι αντικείμενο άλλων συσκέψεων και δεν αφορά για παράδειγμα τη Ρένα Δούρου ή άλλους υπουργούς.

Είναι σίγουρο επίσης ότι την ώρα που αντιμετωπίζεται μια εθνική τραγωδία και υπάρχουν φόβοι για εκατόμβη νεκρών η προσπάθεια να δημιουργηθούν εντυπώσεις περί «ασύμμετρων απειλών και φαινομένων» είναι το λιγότερο κινήσεις που εντάσσονται σε προσπάθειες επικοινωνιακής διαχείρισης.

Επίσης, η έρευνα που διέταξε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου πρέπει παράλληλα να αφορά και το ίδιο το κράτος και τη λειτουργία του.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]