Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ραδιενεργά απόβλητα βρέθηκαν σε τρένο που πήγαινε στα Σκόπια

Τα Σκόπια είναι η χαβούζα ραδιενεργών

και θανατηφόρων αποβλήτων της Ευρώπης


Η Σερβική υπηρεσία τελωνειακών ελέγχων βρήκε τρένο που μετέφερε ραδιενεργά υλικά από τη Βουλγαρία προς τα Σκόπια! Το δρομολόγιο του τρένου πραγματοποιούνταν μέσω της σερβικής πόλης Dimitrovgrad.
Σύμφωνα με την σερβική τελωνειακή διοίκηση το ποσό της ραδιενέργειας στο εσωτερικό των βαγονιών ήταν 3.000 φορές υψηλότερα από το επιτρεπτό όριο. Η «εκπομπή» των ραδιενεργών υλικών στο εξωτερικό μέρος των βαγονιών έφτανε σε τιμές 300 φορές περισσότερο από τα επιτρεπτά επίπεδα.

Ένας δεύτερος έλεγχος που πραγματοποιήθηκε από την αρμόδια τελωνειακή υπηρεσία επιβεβαίωσε την ισχυρή και θανατηφόρα ακτινοβολία, με αποτέλεσμα να μην επιτραπεί καν η διέλευση και να επιστραφεί στην Βουλγαρία η αμαξοστοιχία με το παράνομο και θανατηφόρο ραδιενεργό περιεχόμενό της.
Παρ’ όλα αυτά, η τελωνειακή διοίκηση της σερβικής πόλης Dimitrovgrad δεν έδωσε μέχρι στιγμής καμία συγκεκριμένη πληροφορία για το ακριβές περιεχόμενο-φορτίο της βουλγαρικής αμαξοστοιχίας, αλλά ούτε και τον ακριβή της προορισμό μέσα στα Σκόπια.
Η συγκεκριμένη «σύλληψη» έρχεται να επιβεβαιώσει τον ρόλο του «νεκροθάφτη» επικίνδυνων ραδιενεργών υλικών που παίζουν τα Σκόπια για την ευρύτερη περιοχή της Ευρώπης και όχι μόνο. Κατά τα άλλα, οι οικολόγοι και οι ΙΟΙ τρομάζουν στην σκέψη της μόλυνσης του υδροφόρου ορίζοντα από τις Ελληνικές στρατιωτικές ασκήσεις…! Η σιωπή των «μεγάλων» πάντα βρίσκει τους κατάλληλους αναμεταδότες αλλά και τους δημιουργούς «προπετασμάτων καπνού» για τα επικίνδυνα και πολλές φορές θανατηφόρα σχέδιά τους.
Κωνσταντίνος
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]