Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Καραμανλής: Με τα 25 δις δεν ενισχύονται οι τράπεζες αλλά οι μικρομεσαίοι!!!

Διαβεβαιώσεις Καραμανλή

προς ηλίθιους

και... πανηλίθιους!

Ο πρωθυπουργός της χώρας, Κωνσταντίνος Καραμανλής μας διαβεβαίωσε ότι με τα 25 δις θα ενισχυθούν οι μικρομεσαίοι και όσοι έχουν ανάγκη κι όχι (θαύμα – θαύμα) οι τράπεζες!!!
Προσωπικά, δεν έχω κανέναν απολύτως λόγο να μην τον πιστέψω, αλλά έχω να του κάνω και μία πρόταση, πιστεύω αντικειμενική:
Δώσε σε εμένα τα 25 δις κύριε Καραμανλή προκειμένου να ενισχύσεις τις Τράπεζες!!! Πίστεψέ με, θα τους τα δώσω άμεσα, σε… φάσκελα!!! Και εάν θέλουν, ας βάλουνε και… τόκους.
Σταματήστε την κοροϊδία. Σας πήραμε χαμπάρι… Σας λέει τίποτε αυτό;

Οι Εφημερίδες και η Τηλεόραση ''είπαν'' για αυξήσεις των Δ/τών και βοηθών τους, στους Ασφαλιστικούς οργανισμούς, κατά 40%. Μα είναι τρελοί οι κυβερνώντες; Έχουμε παρατεταμένη κρίση, και αυτοί δίδουν τέτοιες αυξήσεις μισθών; Eπειδή μείωσαν τους Ασφαλιστικούς οργανισμούς;
Μετά τους Δικαστικούς, τους βουλευτές (90%) έχουμε τις παραπάνω αυξήσεις; Δύο πράγματα συμβαίνουν. Ή δεν βλέπουν τις δημοσκοπήσεις, η ξέρουν ότι θα φύγουν και επιδίδονται στο ''ότι αρπάξουν''. Επάξια συνεχίζουν την πολιτική των προηγούμενων Κυβερνήσεων των Σημίτη, Χριστοδουλάκη, Δρύ κ.α., οι Καραμανλής, Αλογοσκούφης, Φ. Πετραλιά και των άλλων. Δίκιο έχουν αυτοί που λένε ότι ''οι λαοί έχουν, -αυτούς- που τους χρειάζονται''.
Εγώ αν είχα μία πολυκατοικία δεν θα τους έβαζα ούτε "θυρωρούς'". Κι όμως τους έχουμε πρωθυπουργούς και υπουργούς. Κάνουν εκλογές, και με τα συστήματά τους παίρνουν την πλειοψηφία. Και μετά μας κοροϊδεύουν και μας λένε ότι ο λαός τους έδωσε καθαρή εντολή. Τις μούντζες του Λαού τις μετατρέπουν σε «καθαρή εντολή». Και κυβερνούν 4 χρόνια. Και δεν ντρέπονται καθόλου.
Μια χώρα με 10.000.000 κατ., και δεν μπορούν να τη νοικοκυρέψουν. Και βάζουν σε όλη την Ελληνική Επικράτεια ταμεία και εισπράττουν Ευρώ. Και έτσι δίνουν αυξήσεις μισθών εκεί που γουστάρουν. Σε άλλους 3%, και σε άλλους 40%,και 90%.
Εμ' έτσι κυβερνάω κι εγώ!!!!
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]