Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πριν ένα μήνα συναντήθηκαν στα Σκόπια μασόνοι της Αγγλίας!

Συνάντησαν και τον Γκρούεφσκι

Ένα μήνα πριν, σε κεντρικότατο ξενοδοχείο των Σκοπίων, στο hotel Aleksandar Palace, έγινε μασονική συνάντηση, με άγνωστο θέμα συζήτησης. Οι «σύνεδροι» προέρχονταν από την Αγγλία (όπου αν δεν κάνω λάθος βρίσκεται η μεγαλύτερη μασονική στοά της Ευρώπης).
Τα μέτρα ασφαλείας όμως που πάρθηκαν ήταν δρακόντεια και μπορούσε κανείς να τα παρομοιάσει με μέτρα που παίρνονται σε επισκέψεις ηγετών μεγάλων κρατών. Το κλείσιμο συγκεκριμένων δρόμων γύρω από το ξενοδοχείο δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα, αλλά ποτέ η «δημοκρατική» κυβέρνηση Γκρούεφσκι δεν ενημέρωσε τους Σκοπιανούς για τους λόγους που υπήρξαν και οδήγησαν σε αυτά τα μέτρα «υψηλής ασφάλειας».

Την ίδια ημέρα, αντιπροσωπεία των μασόνων επισκέφθηκε και τον πρωθυπουργό των Σκοπίων και είχαν συζήτηση μαζί του, επίσης για άγνωστα θέματα.
Το ιστολόγιο, απλά υποβάλλει μία ερώτηση, σε όποιον γνωρίζει, αλλά και σε διαπρεπείς μασόνους της χώρας μας: Γιατί έγινε αυτή η συνάντηση; Τι θέμα είχε και τι συζήτησαν με τον Γκρούεφσκι στην κατ’ ιδίαν συνάντησή τους;

Γιώργος

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]