Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Έλληνες χάκερς χτύπησαν την κεντρική Οικονομική Εφορία των Σκοπίων!!!


Τους τίναξαν στον αέρα!!!


Έλληνες ΧΑΚΕΡΣ χτύπησαν στα Σκόπια

την κεντρική εφορία για το ΦΠΑ


Αποφάσεις για το ΦΠΑ γράφτηκαν

στα «Μακεδονικά» με Ελληνική γραφή


Πανικός επικρατεί στα Σκόπια μετά την χθεσινή ημέρα κατά την οποία διαπιστώθηκε ότι Έλληνες χάκερς παραβίασαν υπολογιστή συγκεκριμένης εφορίας και άλλαξαν την γραφή σε Ελληνική, επειδή προφανώς δεν τους άρεσε η «μακεδονική»!!!
Συγκεκριμένα, όπως γράφει η TV SITEL, «η κεντρική εφορία των Σκοπίων δέχτηκε χτύπημα από ΧΑΚΕΡΣ με σκοπό να προβάλουν την Ελληνική προπαγάνδα. Μέχρι τώρα άγνωστοι μπήκαν στο σύστημα των κομπιούτερ στην κεντρική εφορία και 900 αποφάσεις γράφτηκαν από τα «Μακεδονικά» σε Ελληνικά γράμματα.

Από αυτά που είδε η TV SITEL είναι ότι μέρος από την απόφαση είναι γραμμένη με Ελληνικά γράμματα.
Η υπηρεσία έδωσε όλα τα στοιχεία στην αστυνομία και το θέμα ερευνάται.
Δεν είναι η πρώτη περίπτωση που χάκερς από γειτονικές χώρες επικεντρώνονται σε «Μακεδονικά» ιδρύματα. Τα προηγούμενα χρόνια «την έπεσαν» στην Web σελίδα, του Πρόεδρου της Δημοκρατίας της «Μακεδονίας» και έγραψαν κείμενο στα βουλγαρικά!!!»
Τώρα, πως κατάλαβαν ότι ήταν «Μακεδονικά» με Ελληνική γραφή μόνο αυτοί – και αυτός που το έκανε- μπορούν να το ξέρουν.
Το γιατί είναι απαραίτητο να είναι Έλληνες και όχι Σκοπιανοί ή Αμερικανοί αυτοί οι οποίοι «παραβίασαν» την οικονομική εφορία, με απώτερο σκοπό το σαμποτάζ, που όμως δημιουργεί κλίμα εθνιστικής συσπείρωσης των Σκοπιανών κατά των Ελλήνων - αφού ακόμα δεν έχουν καμία απόδειξη για το ποιοι το έκαναν – πάλι δεν μου είναι λογικό.
Η εφορία μπορεί να είναι συνδεδεμένη με το ίντερνετ; Φυσικά όχι! Και μόνο από τη λογική απαγορεύεται σε υπηρεσίες και οργανισμούς, που διαθέτουν οικονομικές ή άλλες πληροφορίες, να έχουν οποιαδήποτε σύνδεση με το διαδίκτυο. Εάν επιτραπεί κάτι τέτοιο, ουσιαστικά υπάρχει συνέναιση στην ανεξέλεγκτη «διασπορά» των πληροφοριών που βρίσκονται στους υπολογιστές της υπηρεσίας ή του κρατικού οργανισμού.
Δεν αποκλείεται Έλληνες να μπήκαν και να άφησαν την «υπογραφή» τους, όμως πιθανότερο θεωρείται η συγκεκριμένη παραβίαση να είναι «στημένη» από την Σκοπιανή πλευρά, προκειμένου να επιτευχθούν πολιτικοί στόχοι (φανατισμός κατά των κακών Ελλήνων κ.λ.π.).
Γιώργος
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]