Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Λαθρομετανάστες έσπασαν την καραντίνα στην Ριτσώνα


Ένταση επικράτησε το μεσημέρι της Παρασκευής στο κέντρο φιλοξενίας μεταναστών και προσφύγων, στη Ριτσώνα, το οποίο έχει τεθεί σε καραντίνα λόγω των 23 κρουσμάτων κορωναϊού. Σύμφωνα με πληροφορίες της «ΕΡΤ», ομάδα νεαρών ανδρών «έσπασε» την καραντίνα και βγήκε από τη δομή, περπατώντας προς άγνωστη κατεύθυνση.

Άμεση ήταν η παρέμβαση των ανδρών της Ελληνικής Αστυνομίας, οι οποίοι βρίσκονται στην περιοχή, περιμετρικά του κέντρου φιλοξενίας. Έπειτα από σειρά διαβουλεύσεων και συνεχείς εκκλήσεις, οι μετανάστες πείστηκαν να επιστρέψουν στη δομή, χωρίς να δημιουργηθούν περαιτέρω προβλήματα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ριτσώνα έχει τεθεί σε καραντίνα για 14 ημέρες, έπειτα από απόφαση του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου.


Είχε προηγηθεί ο εντοπισμός 23 κρουσμάτων του COVID-19 – όλα επαφές της νεαρής λεχώνας, η οποία διεγνώσθη θετική στο Νοσοκομείο «Αλεξάνδρας», λόγο αφότου γεννήσει. Η ίδια εισήχθη στο «Αλεξάνδρα» την προηγούμενη Πέμπτη, όπου γέννησε με καισαρική. Μετά τη χειρουργική επέμβαση, νοσηλεύτηκε για τρεις ημέρες σε κοινό θάλαμο. Εξαιτίας ύποπτων συμπτωμάτων στον σύζυγο της λεχώνας, το hot spot ενημέρωσε το «Αλεξάνδρα», το οποίο αμέσως υπέβαλε σε εξετάσεις τη γυναίκα. Παρότι ο άνδρας ήταν εντέλει αρνητικός στον ιό, εντούτοις η ίδια διαγνώσθηκε θετική.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Τα εξοδα για τα γεννητουρια,ποιος τα πληρωνει;

    Και αν υποθεσουμε οτι ολοι αυτοι οι λαθρομεταναστες εχουν αυξημενη λιμπιντο, παρολο που ειναι

    "κυνηγημενοι", γιατι αραγε δεν ξεγεννανε στην απεναντι πλευρα, αφου ολοι απο εκει ερχονται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]