Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Αλέκσης απαγγέλει Βορειομακεδόνες ποιητές στα αγγλικά


Υποθέτω πως η αφορμή είναι τα δύο χρόνια από την συμφωνία των Πρεσπών, αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία

Λίγα πράγματα είναι τόσο αστεία όσο οι προσπάθειες του Αλέκση να μιλήσει αγγλικά. Ο συνδυασμός ολοφάνερης άγνοιας και απόπειρας προφοράς, χάρη στον οποίο ακούγεται όπως ο Γκιωνάκης όταν παρίστανε τον αγγλομαθή στις ταινίες, κάνουν τα αγγλικά του Αλέκση ένα από τα μεγαλύτερα δώρα που έχει χαρίσει πολιτικός στην ψυχαγωγία των πολιτών της χώρας.

Φανταστείτε πόσο αστεία είναι αυτά τα αγγλικά του όταν απαγγέλει ποίηση.

Αυτό εδώ είναι ένα βίντεο-ύμνος στον Ζόραν τον Ζάεφ. Υποθέτω πως η αφορμή είναι τα δύο χρόνια από την συμφωνία των Πρεσπών, αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία. Αυτό που έχει σημασία είναι πως ο Αλέκσης στο 1’ και 24’’ (και αφού έχει ήδη χρησιμοποιήσει τα αστεία αγγλικά του για να πλέξει το εγκώμιο του Βορειομακεδόνα πολιτικού) απαγγέλει δύο βορειομακεδόνες ποιητές. Στα αγγλικά. Στα σοβαρά. Και μπράβο του.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Μεταφραζει δηλαδη ο ξεφτιλας τα "μακεδονικα" σε αγγλικα απο το Λιανοκλαδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]