Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Έπεσαν να τον φάνε!


Είναι απίστευτα αυτά που συμβαίνουν στο μεταναστευτικό πρόβλημα. Αυτοί που το δημιούργησαν, όλοι εκείνοι που φταίνε για την τραγωδία που ζουν εκατομμύρια άνθρωποι, αντί να αναλάβουν τις ευθύνες του, «πυροβολούν» όποιον έχει αντίθετη άποψη.

Η υποκρισία δηλαδή όλων εκείνων που, αντί να δικάζονται ως εγκληματίες πολέμου, κουνούν και από πάνω το δάκτυλο έχει ξεπεράσει κάθε όριο ανοχής. Στο στόχαστρό τους μπήκε πριν από λίγες ημέρες ο υπουργός Εσωτερικών της Ιταλίας Ματέο Σαλβίνι.

Ο άνθρωπος αποκάλυψε την τεράστια προπαγάνδα που γίνεται γύρω από το θέμα για να θησαυρίζουν κάποιοι (ΜΚΟ, κράτη που βρίσκουν φτηνά εργατικά χέρια, άλλοι που παίζουν γεωπολιτικά παιχνίδια κ.λπ.) και έπεσαν άπαντες να τον φάνε. Να ζητήσουν το κεφάλι του στο πιάτο γιατί τους είπε κατάμουτρα την αλήθεια, ότι δηλαδή δεν μπορούν να συνεχίζουν αυτό το παιχνίδι σε βάρος της χώρας του και μάλιστα πρόσθεσε:
«Πέντε εκατομμύρια Ιταλοί σε κατάσταση απόλυτης ένδειας κάνουν απεργία πείνας καθημερινά, χωρίς την κάλυψη των δημοσιογράφων και τον καλοθελητών. Πρώτα οι Ιταλοί» 
είπε ο Ματέο Σαλβίνι.


Και αυτή είναι η αλήθεια. Ότι στις χώρες του Νότου, όπου η γερμανική μπότα επέβαλλε τα μνημόνια και τις σκληρές λογικές λιτότητας, εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι υποφέρουν, αλλά κανείς δεν ασχολείται μαζί τους. Την ίδια ώρα κάθε ιστορία μετανάστη παράνομου γίνεται πρώτο θέμα παντού, για να πιέζουν κυβερνήσεις και λαούς.

Και αντί η Ελλάδα που υποφέρει όσο καμία άλλη χώρα από το Μεταναστευτικό να συνταχθεί με αυτήν την άποψη, δηλαδή ότι πρώτα είναι οι Έλληνες, που υποφέρουν και δεν έχουν να ζήσουν, όλοι σώπασαν μπροστά στις επιθυμίες της Μέρκελ.

Οι κυβερνώντες και τα πολιτικά κόμματα δεν λένε να καταλάβουν την αλλαγή που γίνεται. Προτιμούν, για να μην τους κατηγορήσουν, να μετατρέπουν την Ελλάδα σε αποθήκη ψυχών αντί να στηρίζουν στην πράξη αυτούς τους ανθρώπους, ώστε να σταματήσει ο πόλεμος και να τους απορροφήσουν αυτές οι χώρες που έχουν να τους ζήσουν σε κάθε επίπεδο.

Αποτέλεσμα, όλοι να θωρακίζονται, με πρώτες τις χώρες του Βίσεγκραντ αλλά πλέον και τη Γερμανία, και εμείς να πέφτουμε στην παγίδα ενός κακού νοούμενου ανθρωπισμού. Που είναι για όλους τους άλλους, πλην των Ελλήνων οι οποίοι ακόμη υποφέρουν.

Δημοκρατία


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]