Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τα ανταλλάγματα - δώρα στον "σουλτάνο" συνεχίζονται (έγγραφο)

Οι υποκλίσεις του Αλέξη Τσίπτρα στον Ταγίπ Ερντογάν συνεχίζονται με τον πλέον επικίνδυνο τρόπο για την Θράκη και την Ελλάδα

Το κυβερνητικό εθνικό έγκλημα στην Θράκη και όχι μόνο...
Μετά την Ξάνθη και στην Κομοτηνή 
τοποθέτηση Τοποτηρητή Μουφτή

Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ

Είναι χωρίς προηγούμενο η ταχύτητα με την οποία η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ προχωρά το "πρόγραμμα" παρέμβασης στην αλλαγή της μέχρι χθες ισχύουσας κατάστασης στις Μουφτείες Ξάνθης και Κομοτηνής.
Επιβραβεύεται η πάγια θέση - απαίτηση της Τουρκίας, αλλά και η επιμονή του τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στην αλλαγή των νόμιμων Μουφτήδων. Προφανώς κανείς εκ της κυβερνήσεως δεν αναρωτήθηκε που αποσκοπεί αυτή η τουρκική επιμονή, με αποτέλεσμα να υπογραφεί και να ισχύσει επισήμως και η δεύτερη τοποθέτηση Τοποτηρητή Μουφτή, αυτή τη φορά στην Κομοτηνή.

Με διαφορά μερικών ωρών, δημοσιεύουμε αυτή την δεύτερη κυβερνητική αλλαγή - παρέμβαση στην Θράκη, η οποία δημιουργεί πλείστα όσα ερωτήματα τόσο για την σοβαρότητα, την σκοπιμότητα, αλλά και για την ικανότητα των κυβερνώντων να αντιληφθούν τα αυτονόητα και τους κινδύνους που ενώ είναι εμφανείς (ακόμη και σε αδαείς) δεν φαίνεται να γίνονται αντιληπτοί από τους αρμόδιους υπουργούς και τον ίδιο τον πρωθυπουργό.
Το νέο έγγραφο εκδόθηκε (όπως και το έγγραφο για τον ορισμό Τοποτηρητή στη Μουφτεία Ξάνθης) από την από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας Θράκης, την Γενική Διεύθυνση Εσωτερικής Λειτουργίας, Διεύθυνση Διοίκησης και το Τμήμα Διοικητικού Οικονομικού Ν. Ροδόπης, ενώ υπογράφεται επίσης από τον Δρ. Ιωάννη Σάββα.

Κάποιοι δικαίως θα αναρωτιούνται εάν "η Θράκη εάλω". Δυστυχώς, την απάντηση πρέπει να δώσει πλέον ο ίδιος ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο συγκυβερνήτης του Πάνος Καμμένος. Κι αυτό επειδή τα όσα προοιωνίζονται αποτελούν ξεκάθαρη μείωση της εθνικής κυριαρχίας ενώ ταυτοχρόνως "εισάγονται" νέοι εθνικοί κίνδυνοι που μέσω του Ισλάμ απειλούν ευθέως την αλλαγή των χαρακτηριστικών της Ελλάδας και απειλούν έως και την πολιτική χειραγώγηση των επόμενων κυβερνήσεων.


Η τοποθέτηση Τοποτηρητή Μουφτή Κομοτηνής, ολοκληρώνει "τη δουλειά" (όπως προ τριών περίπου εβδομάδων την χαρακτήρισε ο ίδιος ο Ερντογάν σε συνέντευξή του με τούρκους δημιοσιογράφους) και, ενδεχομένως, αποτελεί την μέγιστη απόδειξη για την άμεση απομάκρυνση των σημερινών κυβερνώντων, οι οποίοι διαχειρίζονται κρίσιμα εθνικά ζητήματα με την λογική δεκαπενταμελούς και με μοναδικό κριτήριο την πολιτική τους επιβίωση σήμερα και την αποφυγή εκλογικής τους κατάρρευσης στις επόμενες βουλευτικές εκλογές. Ενδεχομένως θα βρεθούν κι εκείνοι που θα ισχυριστούν πως "ήταν δίκαιο και έγινε πράξη", αποδεικνύοντας από την πλευρά τους πως η παντελής άγνοια των εθνικών δικαίων και συμφερόντων της Ελλάδας εξισώνεται με τον πλέον αποκρουστικό και εθνικά επικίνδυνο τρόπο με τα συμφέροντα του κόμματος, της κυβερνητικής και κομματικής ολιγαρχίας που μέχρι σήμερα δικαιώνει στον απόλυτο βαθμό τον χαρακτηρισμό της "παρέας των εθνομηδενιστών".

ΥΓ: Θα ήταν πραγματικά ευχάριστη έκπληξη εάν η παρούσα κυβέρνηση επιδείκνυε την ίδια "φροντίδα" με την ίδια ταχύτητα υλοποίησης και στο θέμα των ανθρώπων που έχουν καταστραφεί στο "Μάτι". Δυστυχώς, το ενδιαφέρον των κυβερνώντων εστιάζεται στα εθνικά θέματα (Σκόπια, Αλβανία και τώρα Θράκη), επί των οποίων υπάρχουν ισχυρές αντιδράσεις από τους έλληνες πολίτες, ενώ αμφισβητείται ευθέως η κυβερνητική "ικανότητα" διαχείρισης (ειδικά επί των εθνικών θεμάτων), την ίδια στιγμή που εγείρονται σοβαρότατες αιτιάσεις για δημιουργία ενός φαινομένου "ντόμινο" που θα απειλήσει όχι μόνο την ελληνική εθνική κυριαρχία στην Θράκη, αλλά θα προχωρήσει ακόμη και στην απόκτηση παρέμβασης του νεο-οθωμανού "σουλτάνου" Ερντογάν στην εσωτερική πολιτική σκηνή της χώρας (μέσω ενός μουσουλμανικού κόμματος) με αποτέλεσμα την τουρκική επικυριαρχία στην Ελληνική Θράκη και την ύπαρξη "ανθρώπων" της Τουρκίας στις κυβερνήσεις που θα αναδειχθούν στην Ελλάδα από το νέο εκλογικό σύστημα... Δυστυχώς, οι τοποθετήσεις των Τοποτηρητών στις Μουφτείες της Θράκης, είναι το πρώτο βήμα προς την κατεύθυνση δημιουργίας ενός ντόμινο που θα βλάψει σε πολύ μεγάλο βαθμό το σύνολο της Ελλάδας...

Το επίσημο έγγραφο παύσης του υφιστάμενου νόμιμου Μουφτή Κομοτηνής και του ορισμού Τοποτηρητή Μουφτή στην Μουφτεία Κομοτηνής

 
 
 

Διαβάστε επίσης: Πήραν τους δύο στρατιωτικούς για να δώσουν τη Θράκη (έγγραφο)!!!


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Αυτές οι κατάπτυστες αποφάσεις δεν αλλάζουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νομίζω ότι ο τίτλος ("Τα ανταλλάγματα - δώρα στον "σουλτάνο" συνεχίζονται") είναι άστοχος. Η τοποθέτηση δεύτερου τοποτηρητή δεν είναι δεύτερο αντάλλαγμα, αφού δύο είναι οι μουφτήδες, αν δεν κάνω λάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]