Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Φιέστα του Ζάεφ σε 15 πόλεις της ΠΓΔΜ για την πρόσκληση του ΝΑΤΟ


Με Μεγαλειώδη φιέστα σε 15 πόλεις της ΠΓΔΜ ετοιμάζεται να γιορτάσει ο Ζόραν Ζάεφ την πρόσκληση του ΝΑΤΟ για έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων.

Όπως αναφέρει το ειδησιογραφικό πρακτορείο ibna ο σκοπιανός πρωθυπουργός κάλεσε όλους τους πολίτες να πάρουν μέρος στους εορτασμούς καθώς θεωρεί πως οι Σκοπιανοί είναι οι μεγαλύτεροι υποστηρικτές της ένταξης της χώρας στο ΝΑΤΟ και την Ε.Ε.

Τις τελευταίες μέρες ο Σκοπιανός πρωθυπουργός καλλιεργεί συστηματικά πανηγυρικό κλίμα, προσκαλώντας μέσω των social media τους πολίτες της χώρας του να δώσουν το «παρών» στους εορτασμούς.

«Αυτό το Σάββατο, 14 Ιουλίου, θα ενωθούμε και θα γιορτάσουμε μαζί την ιστορική επιτυχία της «ΠΓΔΜ». Πάμε μπροστά – Η «ΠΓΔΜ» στο ΝΑΤΟ και στην ΕΕ!», έγραψε στο Facebook.


Ωστόσο η φιέστα του Ζάεφ έχει ξεσηκώσει έντονες αντιδράσεις καθώς το κόμμα της αντιπολίτευσης, Glas za Makedonija, με ανακοίνωσή του τονίζει πως η κυβέρνηση ετοιμάζεται να «γιορτάσει μια διπλωματική ήττα με τα χρήματα του λαού» και προσθέτει χαρακτηριστικά πως αποτελεί το μοναδικό παράδειγμα στον κόσμο όπου μια κυβέρνηση θα γιορτάσει την ήττα της.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]