Οι Έλληνες δεν έχουν Ανθρώπινα Δικαιώματα
Η Επιτροπή για τον Λογιστικό Έλεγχο του Χρέους ξελασπώνει τις μνημονιακές κυβερνήσεις
Ανάποδα ξεκινάει την έρευνα η νεοσυσταθείσα Επιτροπή που ανακοίνωσε η πρόεδρος της Βουλής, κυρία Κωνσταντοπούλου. Αντί να ανοίξει τους φακέλους των "πειραγμένων" στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ που ως επιχείρημα προέβαλε ο κ. Γ. Παπανδρέου για να επιβληθεί στην Ελλάδα μνημόνιο, η Επιτροπή θα ελέγξει όλες τις μίζες, δάνεια και προμήθειες που πιθανόν να βρει ότι πήραν κομματικά στελέχη προ μνημονίου. Από το 2010 οι Έλληνες δεν έχουν Ανθρώπινα Δικαιώματα και η κυβέρνηση ψάχνει ποιος έφαγε τα λεφτά.
Ο ελληνικός λαός περιμένει ότι η εν λόγω Επιτροπή, η οποία ήταν προεκλογική εξαγγελία της συγκυβέρνησης θα άνοιγε καταρχάς τα στοιχεία με τα οποία η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ παρέδωσε την εθνική κυριαρχία σε Ε.Ε, ΕΚΤ και ΔΝΤ. Όμως για την συγκυβέρνηση αυτή την στιγμή το χρέος της Ελλάδας είναι αποδεκτό εφόσον ο έλεγχος θα αφορά αμαρτήματα προηγούμενων χρόνων και όχι του άμεσου παρελθόντος.
Η διαδικασία που θα τηρηθεί για την Επιτροπή, όπως ανακοινώθηκε, από την πρόεδρο της Βουλής θα είναι πολύ χρονοβόρα. Θα ξεκινήσει από την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων και θα καταλήξει στο γιατί η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ το 2010 έβαλε άνευ όρων την χώρα σε μνημόνιο.
Βέβαια, η Επιτροπή δεν αγγίζει καθόλου την περίοδο του 2001, χρονιά την οποία η κυβέρνηση Σημίτη έβαλε την Ελλάδα στην ΟΝΕ. Δεν θα εξετάσει αν τα στοιχεία που παρέδιδε η κυβέρνηση Σημίτη στην Ε.Ε ήταν αυτά που θα επέτρεπαν άνευ επιπτώσεων να μπει η Ελλάδα στην Οικονομική Νομισματική Ένωση. Χρονιά που ξεκίνησε το μεγάλο πανηγύρι της υποτίμησης 340,75% του εθνικού νομίσματος της χώρας.
Οι Έλληνες από το 2010 είναι νομίμως Αποικία
"Η συγκρότηση της Επιτροπής προχωρά με το δεδομένο της έκδοσης ψηφίσματος το 2014 από τη Γενική Συνέλευσης του ΟΗΕ, το οποίο επισημαίνει ότι δεν είναι δυνατόν με εργαλείο το χρέος να υπάρχει περιστολή δικαιωμάτων", δήλωσε η κυρία Κωνσταντοπούλου.
Από τη μια η κυβέρνηση δίνει το χέρι σε καταπατητές Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κάνοντας νέες συμφωνίες και από την άλλη τους κατηγορεί ως απάνθρωπους. Το Σεπτέμβριο του 2014 οι Έλληνες έμαθαν για ποιο λόγο αν και αυτοκτονούν, αν και λιποθυμούν από την πείνα, αν και έχουν χάσει οποιαδήποτε δικαίωμα εργασίας και αξιοπρέπειας η Ε.Ε και ο ΟΗΕ δεν επεμβαίνει.
Την απάντηση την είχε δώσει τότε ο Επίτροπος της Κομισιόν, Κατάινεν: "Στις χώρες του Μνημονίου δεν χωρούν δημοκρατικά και κοινωνικά δικαιώματα διότι το Μνημόνιο δεν είναι Ενωσιακό Έγγραφο (δάνειο έδωσε και το ΔΝΤ) με αποτέλεσμα η Χάρτα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για τους Έλληνες να μην ισχύει".
Αντί λοιπόν, να κατηγορηθούν όλες οι κυβερνήσεις από το 2010 ότι υπέγραψαν ή τηρήσαν και τηρούν μνημονιακούς όρους οι οποίοι αφαιρούν τους Έλληνες το δικαίωμα να είναι Άνθρωποι, η κυβέρνηση κάνει λογιστικό έλεγχο για τις μίζες πολιτικών προδόταρων που έβαζαν χρέος στην Ελλάδα με σκοπό να φθάσει η κατάσταση στο Μνημόνιο.
Αυτή την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές οι Έλληνες ακόμη δεν έχουν ανθρώπινα δικαιώματα και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουν κανένα δικαίωμα βάση μνημονίου να κατηγορήσουν τους θύτες και τους εταίρους-δανειστές για δόλιες εγκληματικές ενέργειες εναντίον ενός λαού.
Η Ε.Ε κατάργησε την αξιοπρέπεια
Η Χάρτα Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της Ε.Ε που εγκρίθηκε το 1999 από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στην Κολωνία και είναι σε ισχύ από το 2009 με την Συνθήκη της Λισαβόνας, κάλυπτε τους Έλληνες μόνο για ένα χρόνο. Από το 2010 οι Έλληνες μπήκαν σε αναγκαστική κατάργηση των δικαιωμάτων τους αν και ξεχρεώνουν ακόμα το δάνειο του Μνημονίου μέσα από δανειακές συμφωνίες που υπογράφει και η σημερινή κυβέρνηση.
Έξι είναι οι ισότιμες για όλους τους πολίτες των κρατών-μελών της Ε.Ε αξίες. Οι πέντε πρώτες από αυτές έχουν καταστρατηγηθεί για τους Έλληνες εις το βωμό του κέρδους της ίδιας της Ε.Ε.
Αξιοπρέπεια: (ανθρώπινη αξιοπρέπεια, δικαίωμα στη ζωή, δικαίωμα στην ακεραιότητα του προσώπου, απαγόρευση των βασανιστηρίων και των απάνθρωπων εξευτελιστικών ποινών ή μεταχείρισης, απαγόρευση της δουλείας και της καταναγκαστικής εργασίας)
Ελευθερία: (δικαίωμα στην ελευθερία και την ασφάλεια, σεβασμός της ιδιωτικής και οικογενειακής ζωής, προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, δικαίωμα γάμου και δικαίωμα ίδρυσης οικογένειας, ελευθερία σκέψης συνείδησης και θρησκείας, ελευθερία έκφρασης και πληροφόρησης, ελευθερία του συνέρχεσθαι και συνεταιρίζεσθαι, ελευθερία των τεχνών και των επιστημών, δικαίωμα εκπαίδευσης, επαγγελματική ελευθερία και δικαίωμα στην εργασία, ελευθερία ίδρυσης επιχείρησης δικαίωμα ιδιοκτησίας, δικαίωμα ασύλου, προστασία σε περίπτωση απομάκρυνσης, επαναπροώθησης και απέλασης)
Ισότητα: (ισότητα έναντι του νόμου, μη διάκριση, πολιτισμική, θρησκευτική και γλωσσική πολυμορφία, ισότητα ανδρών και γυναικών, δικαιώματα του παιδιού, δικαιώματα των ηλικιωμένων, ένταξη των ατόμων με ειδικές ανάγκες).
Αλληλεγγύη: (δικαίωμα στην πληροφόρηση και στη διαβούλευση με τους εργαζομένους στο πλαίσιο της επιχείρησης, δικαίωμα διαπραγματεύσεων και συλλογικών ενεργειών, δικαίωμα πρόσβασης στις υπηρεσίες ευρέσεως εργασίας, προστασία έναντι αδικαιολόγητης απόλυσης, δίκαιοι και ισότιμοι όροι εργασίας, απαγόρευση της εργασίας των παιδιών και προστασία των εργαζόμενων νέων, οικογενειακή και επαγγελματική ζωή, κοινωνική ασφάλεια και κοινωνική αρωγή, προστασία της υγείας, πρόσβαση σε υπηρεσίες γενικού οικονομικού ενδιαφέροντος, προστασία του περιβάλλοντος, προστασία των καταναλωτών)
Δικαιοσύνη: (δικαίωμα πραγματικής προσφυγής και αμερόληπτου δικαστηρίου, τεκμήριο αθωότητας και δικαιώματα υπεράσπισης, αρχές νομιμότητας και αναλογικότητας αξιόποινων πράξεων και ποινών, δικαίωμα του προσώπου να μην δικάζεται ή να μην τιμωρείται ποινικά δύο φορές για την ίδια αξιόποινη πράξη).
Ιθαγένεια: (δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι κατά τις εκλογές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και τις δημοτικές εκλογές, δικαίωμα χρηστής διαχείρισης, δικαίωμα πρόσβασης στα έγγραφα, Ευρωπαίος Διαμεσολαβητής, δικαίωμα αναφοράς, ελεύθερη κυκλοφορία και διαμονή, διπλωματική και προξενική προστασία).
Πηγή "Στον Τοίχο"
Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Ωραιο το αρθρο αλλα Το 340,75% πως το βγαλατε ??
ΑπάντησηΔιαγραφή"Βέβαια, η Επιτροπή δεν αγγίζει καθόλου την περίοδο του 2001, χρονιά την οποία η κυβέρνηση Σημίτη έβαλε την Ελλάδα στην ΟΝΕ."
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαι πιο πριν πρεπει να μπει το μαχαιρι στο κοκκαλο!
Απο το 1999, με το σκανδαλο του Χρηματιστηριου, οπου 31 τρις δραχμες εκαναν φτερα και 5-6
νταβαντζηδες ληστεψαν τον ελληνικο λαο και πτωχευσαν τη χωρα!
Οι ποινικες ευθυνες και η παραδειγματικη τιμωρια των λαμογιων απο το 1999-2015 επιβαλλονται!
Καμια παραγραφη για τετοια κακουργηματα!
ΓΜ
Οι υποτιμησεις της δραχμής:
ΑπάντησηΔιαγραφήhttp://rizospastis.gr/story.do?id=87730