Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Συνεχίζουν ακάθεκτοι οι υβριστές τού λαού


Όλες οι μνημονιακές δυνάμεις ξεχύθηκαν στα κανάλια για να λοιδορήσουν τον ελληνικό λαό. Όχι για πρώτη φορά. Πρώτος - μεταξύ πολλών ίσων - ο παράνομος Αντιπρόεδρος της απερχόμενης Κυβέρνησης ειδικού σκοπού, ο οποίος, ενώ μας είχε αφήσει μέχρι χθες με τη σαφή εντύπωση ότι «Το Μνημόνιο είναι ευτυχία», ανεκάλυψε αίφνης αργά σήμερα ότι «Το Μνημόνιο είναι μαύρο και άραχλο» για να καταλήξει ότι θα έχουμε ακυβερνησία, δεν θα πάρουμε την επόμενη δόση μας, δεν θα πληρωθούν μισθοί και συντάξεις δεν…, δεν…, δεν ….

Άκουσα να ερωτούν στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ποιός θα είναι π.χ. Υπουργός Εξωτερικών, αν ο ΣΥΡΙΖΑ σχηματίσει κυβέρνηση, επειδή αυτό είναι, δήθεν, κάτι σημαντικό, το οποίο πρέπει να γνωρίζει ο ελληνικός λαός.
Η απάντηση είναι διττή και πολύ απλή για όσους δεν εκτελούν συμβόλαια πολιτικού κανιβαλισμού και τυφεκισμού του ελληνικού λαού:
α] γιατί δεν υποβάλατε αυτή την ερώτηση προ των εκλογών;
β] θα είναι Υπουργός Εξωτερικών ένας τόσο άγνωστος όσο άγνωστος ήταν ο πρώτος υπουργός Εξωτερικών του Ανδρέα Παπανδρέου μετά τις εκλογές της 10.10.1981. Ποιο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ είχε τότε κυβερνητική εμπειρία με εξαίρεση τον ίδιο τον Ανδρέα Παπανδρέου; Μήπως είχε ο Άκης; Ο Λαλιώτης; Ο Γεννηματάς; Ο Φωτήλας; Ο Αυγερινός; Ο Αρσένης; Ο Κουλουριάνος; Ο..., ο…, ο…;

Είναι πρόδηλον ότι οι αγορές παίζουν τα ρέστα τους. Τα λεφτά είναι πολύ περισσότερο από πολλά και η λαϊκή ετυμηγορία μη ανεκτή. Δεν μπορεί το Κερατσίνι, η Καλαμαριά, το Πέραμα και η Κερατέα να υπαγορεύουν τις επιθυμίες τους στην Εκάλη, στη Μύκονο και στο Κολωνάκι. Είναι, όμως, και πολλά τα άπλυτα που θα βγουν στα φόρα, μόλις οι μεταπολιτευτικοί λακέδες εγκαταλείψουν τα υπουργικά τους πόστα.

Ο Βενιζέλος έδειξε με το διάγγελμά του πόσο πολύ υπολήπτεται τον ελληνικό λαό. Στόχος του δεν είναι το συμφέρον τού λαού, αλλά η ατομική επιβίωσή του και ηγεμονία στο πολιτικό σκηνικό. Θα γονατίσει τον Σαμαρά, ώστε να αναγκασθεί ο Κομανέτσης να δεχθεί ως πρωθυπουργό μία άλλη τάπα τύπου Αβραμόπουλου και, έτσι, να τιμωρηθεί που επεδίωκε εκλογές, αντί να αφήσει τον Βενιζέλο να κάνει κουμάντο και να συγκαλύπτει τις πομπές τις δικές του, του Γιωργάκη και του Απαπακωνσταντίνου. Δεν εξηγούνται διαφορετικά τα χαιρέκακα γελάκια του Βενιζέλου στη διάρκεια της ανάγνωσης του διαγγέλματός του. Με τέτοια ήττα και να γελάς; Είτε πάσχεις ψυχικώς είτε ετοιμάζεις χουνέρι στον κύριο αντίπαλό σου. Σε κάθε περίπτωση σχιζοφρενικό, αλλά και χαρακτηριστικό της αδιαφορίας σου για το αν ο λαός θα έχει κυβέρνηση ή όχι.

Στην ίδια γραμμή και ο κ. Βελόπουλος του μνημονιακού ΛΑΟΣ που πήδηξε από τη μνημονιακή βάρκα την τελευταία στιγμή, μήπως και διασωθεί. Μόνο που είχε ξεχάσει ότι δεν ξέρει κολύμπι. Από κοντά και ο κ. Μάνος της Δράσης. Μάς ενημέρωσε, ώστε να το βάλουμε καλά στο μυαλό μας, ότι η χώρα δεν θα μπορέσει να κυβερνηθεί και, έτσι, δεν αποκλείεται και να διαλυθεί. Τεράστιο κεφάλαιο για την Ελλάδα και αυτός. Αναμένω εναγωνίως πότε θα μου δείξει με γραφήματα και lego την επερχόμενη συμφορά.

Κόφτε το θέατρο ρε λαμόγια που αν σας πω ότι η Ελλάδα δεν διαλύεται, ότι η Ελλάδα δεν πεθαίνει, θα μου απαντήσετε: «ποιά Ελλάδα;».

Του Σωτήριου Καλαμίτση από TaXalia, μοντάζ Γρέκι
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Καλό ήταν το χτύπημα στος εθνοπροδότες, αλλά όχι καίριο !!!
    Δυστυχώς φταίμε και έμείς ως Λαός.....
    Οταν παρά τα όσα έγιναν και αναμένονται να γίνουν, τα ποσοστά είναι ΝΔ:18% , ΠΑΣΟΚ :14% των ψηφισάντων και ΑΠΟΧΗ:35% του εκλογικού σώματος,με δεδομένο τον αισχρό εκλογικό Νόμο με bonus 50 εδρών, τότε τι να περιμένουμε από αυτό το Λαό ?
    Θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση ? Μάλλον όχι, υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα...
    Θα αντέξει ο Λαός.....θα δείξει....
    Μη περιμένει κανείς ότι οι αισχροί δωσίλογοι ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-Τσόντες, το έβαλαν κάτω παρά την σφαλιάρα που έφαγαν. Είναι αμετανόητοι και θρασύτατοι (φάνηκε από τις πρόσφατες δηλώσεις τους) και περιμένουν με οποιοδήποτε τρυκ, να μας ξανακάτσουν στον σβέρκο.
    Εν τω μεταξύ, η υπάρχουσα διάλυση και αποσύνθεση του Κράτους της οποίας αυτοί οι αισχροί είναι υπεύθυνοι,τους χαροποιεί αφάνταστα και περιμένουν....
    Σίγουρα θα υπάρξουν αφόρητες πιέσεις από τα αφεντικά, των οποίων ο ένας και μοναδικός σκοπός είναι καταλήστευση του τεράστιου Εθνικού πλούτου, Ιδιωτικού και Δημοσίου.
    Επί πλέον όλοι οι καλοί μας γείτονες ακονίζουν τα δόντια τους για να αποσπάσουν από την Ελλάδα μας ότι μπορέσουν.....
    Τι θα γίνει ? Θα πάμε σε νέες εκλογές ?
    Μέχρι τότε θα παραμένει η υπάρχουσα Κυβέρνηση μαριονετών με τον δοτό πρωθυπουργό, η οποία θα ασκεί εξουσία, θα φροντίζει για την τήρηση των όρων των μνημονίων, θα κάνει ξεπουλήματα και θα ψηφίζει Νόμους ?
    Με ποία νομιμοποίηση ?
    Ζητούνται άμεσα Ελληνες πατριώτες και άμεση αντίδραση, για να σωθεί η Ελλάδα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΔΕΧΤΕΙ ΚΚΕ - ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΥΛΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ; ΣΑΦΩΣ!
    ΙΔΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΚΚΕ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ!
    ΠΑΛΑΙΨΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΥΠΕΡΟΠΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΙΚΗΣΑΜΕ.
    ΠΑΛΑΙΨΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΙΚΗΣΑΜΕ.
    ΠΑΛΑΙΨΑΜΕ ΤΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΙΚΗΣΑΜΕ.
    ΑΨΗΦΗΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ.
    ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΤΕΝΟΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ; Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]