Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το άλλο που είπε ο Τσίπρας το μάθατε;


Στην φωτό ο Τσίπρας με τον Αλαβάνο συσκέπτονται
προκειμένου να ανακοινώσουν το κείμενο
του αυτοπροσδιορισμού τους βάσει του αλληλοπροσδιορισμού
(και όχι ετεροπροσδιορισμού) που προηγήθηκε...

Τσίπρας the great!!!

Όπως λέμε Μέγας Ναπολέων,

κάτι τέτοιο, σε πιό σύγχρονη έκδοση!!!



Ερωτηθής ο κ. Τσίπρας σχετικά με τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ, είπε το εξής φιλοσοφημένο:

"Ο ΣΥΝ δεν ετεροπροσδιορίζεται"!!!

Αϊ στο διάολο!!! Αυτή την απάντηση δεν την περίμενα!!!
Τώρα δηλαδή, που το ξέρουμε όλοι, ησυχάσαμε κάπως, γιατί βρέθηκε εκτός μία "πιθανότητα", δηλαδή ο ΣΥΝ να είναι ετεροπροσδιορισμένος!!!
Μας έμειναν όμως άλλες δύο περιπτώσεις που πρέπει να ελέγξουμε πολύ προσεκτικά και σεοβαρά:

Περίπτωση 1η: Ο ΣΥΝ αλληλοπροσδιορίζεται. Σε αυτή την περίπτωση, ο Αλαβάνος προσδιορίζει τον Τσίπρα και ο Τσίπρας τον Αλαβάνο; Για να ξέρουμε τι μας γίνεται δηλαδή! Ή απλά στην περίπτωση του αλληλοπροσδιορισμού ο Τσίπρας προσδιορίζει τι εστί ΣΥΝ και ο Αλαβάνος προσδιορίζει τι εστί ΣΥΡΙΖΑ; Γιατί πρόκειται ασφαλώς για τον ΣΥΡΙΖΑ και όχι σε ετεροπροσδιορισμούς που παραπληροφορώντας τον αναφέρουν αδίκως ως ΞΩΦΑΛΤΣΑ!

Περίπτωση 2η: Ο ΣΥΝ αυτοπροσδιορίζεται. Αυτή η περίπτωση βέβαια ακούγεται περισσότερο φυσιολογική, μιάς και ο αυτοπροσδιορισμός είναι της μόδας, αλλά και ετεροπροσδιοριζόμενος από τον Τσίπρα στην αντιμετώπισή του σχετικά με τα Σκόπια. Πληγές ξύνω, αλλά τι να κάνω ο φουκαράς που με έχει μπλέξει με το "φιλοσοφημένο" του ο νεαρός αρχηγός - πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Στην περίπτωση του αυτοπροσδιορισμού, λοιπόν, μπορεί άνετα ο Τσίπρας να αυτοπροσδιορίζεται ως εθνάρχης; Ή απλά μπορεί να ασκεί το δικαίωμα του να προσδιορίζει (αυτοπροσδιοριζόμενος όντας) άλλους και να τους βοηθά να αλληλοπροσδιορισθούν;

Η σημερινή δήλωση του κ. Τσίπρα ήταν κεραυνός εν αιθρία και αναμένεται να επηρεάσει τις διεθνείς τιμές του αργού. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη έγινε παγκόσμιο ρεκόρ στην τιμή με 139 και κάτι δολάρια.

Κάποιος να του κλείσει το στόμα παιδιά, γιατί δεν βλέπω όχι διακοπές να πηγαίνουμε, αλλά ούτε στο περίπτερο για τσιγάρα!!!
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]