Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Α. Λοβέρδος: Κύριε Πρωθυπουργέ τι ακριβώς κάνετε στη Θράκη;


Απαντήσεις από την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό ζητά ο Ανδρέας Λοβέρδος με αφορμή την ανακοίνωση του «Πράττω» για την εφαρμοζόμενη πολιτική στην Θράκη και τις παραιτήσεις των στελεχών του από το υπουργείο Εξωτερικών.

«Ή ο Νίκος Κοτζιάς έχει δίκιο ή ο πρωθυπουργός. Και τα δύο δεν γίνεται να ισχύουν» επισημαίνει ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ και προσθέτει: «Ο πρωθυπουργός είναι εκτεθειμένος μετά την ανακοίνωση Κοτζιά και της Κίνησης «Πράττω» με φόντο την Θράκη και αφορμή την απαίτηση του Μαξίμου να παραιτηθούν από δημόσια θέση που κατέχουν τρία μέλη της και οφείλει απαντήσεις στον ελληνικό λαό».

«Τι ακριβώς εννοεί ο Ν.Κοτζιάς όταν δηλώνει ότι "θα αντιπαλέψουμε κάθε προσπάθεια να παραδοθούν οι Έλληνες μουσουλμάνοι στα χέρια τρίτων;" και "θα πολεμήσουμε κάθε επιδίωξη δημιουργίας εκ νέου συνθηκών φόβου στις κοινότητες των Ελλήνων μουσουλμάνων;"», ρωτά ο Α. Λοβέρδος.

Για να καταλήξει ρωτώντας τον Αλέξη Τσίπρα: «Κύριε Πρωθυπουργέ τι ακριβώς κάνετε στη Θράκη; Ποιες πρωτοβουλίες παίρνετε εκεί εν όψει εκλογών, τις οποίες αγνοούν οι Έλληνες πολίτες;».




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Εσυ ,ξεφτιλα Λοβερδο ,δεν καιγοσουν καποτε για τις ..."περιουσιες" των "Σλαβομακεδονων";

    Και εσυ δεν ησουν που μιλουσες για "σλαβομακεδονικη" γλωσσα;

    Και εσυ δεν ησουν αυτος που αναγνωριζει το δικαιωμα του "αυτοπροσδιορισμου" σε ατομικο επιπεδο;

    Δηλαδη,για σενα, ειναι αναφαιρετο το "δικαιωμα" του καθε τυχαρπαστου να "αυτοπροσδιοριζεται" ως

    ΜΗ ΕΛΛΗΝ "Μακεδονας"!!

    https://www.zougla.gr/politiki/article/zitima-periousion-slavomakedonon-8eti-o-andreas-loverdos

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]