Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

“Ερντογάν-gate” στην Τουρκία: Έχει παγιδεύσει τα τηλέφωνά μας, καταγγέλλει η αντιπολίτευση


Ο κύριος ηγέτης της Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP), Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, κατήγγειλε ότι όλα τα τηλέφωνα του επιτελείου του κόμματός του έχουν παγιδευτεί και παρακολουθούνται από το καθεστώς του προέδρου Ερντογάν.

Οι δηλώσεις του Κιλιτσντάρογλου έγιναν κατά τη διάρκεια γης πτήσης επιστροφής του από την επαρχία του Τσανάκκαλε της Τουρκίας, όπου βρισκόταν για την προεκλογική εκστρατεία όπως αναφέρει η εφημερίδα Cumhuriyet.

” Δεν υπάρχει δημοκρατία σε αυτή τη χώρα όταν οι άνθρωποι ανησυχούν ακόμα και όταν μιλάνε στο τηλέφωνο”, δήλωσε ο Κιλιτσντάρογλου.
“Το τηλέφωνο μου και τα τηλέφωνα των επιτελών του κόμματός μου έχουν παγιδευτεί”, είπε και πρόσθεσε:
“Ο ίδιος ο Ερντογάν είπε σε ανύποπτο χρόνο: ‘Ακολουθούμε κάθε αναπνοή σας, Κιλιτσντάρογλου’. Στην Τουρκία υπάρχει αστυνομοκρατία και κυριαρχούν οι δυνάμεις ασφαλείας. Δεν είμαστε εχθροί για να μας παρακολουθούν. Στην πραγματικότητα, αυτό είναι ένα είδος αρρώστιας που προέρχεται από την ανικανότητα του Ερντογάν να κυβερνήσει και το άγχος του για το πολιτικό του μέλλον”
Ο Κιλιτσντάρογλου υποστήριξε οτι και το τηλέφωνο του ηγέτη του κόμματος “ευδαιμόνίας” Καραμολάογλου είναι παγιδευμένο.

HellasJournal


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]