Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Παμμακεδονικές Ενώσεις σε κυβέρνηση: Σταματήστε τη λάσπη, σταματήστε να βρίζετε τους Έλληνες


Οι Παμμακεδονικές Ενώσεις με αυστηρό κείμενό τους απευθύνονται στην σημερινή ελληνική κυβέρνηση απαιτώντας να σταματήσει η προπαγάνδα της λάσπης και οι υβριστικοί χαρακτηρισμοί προς τον Ελληνικό λαό, ενώ ταυτόχρονα καθιστούν σαφές πως ενώ οι έλληνες πολίτες σέβονται τους νόμους και το Σύνταγμα, δεν πράττει το ίδιο η κυβέρνηση η οποία δείχνει να μην σέβεται την Δημοκρατία.

Προς Υπουργό Επικρατείας
κ. Δημήτρη Τζανακόπουλο

Κύριε Τζανακόπουλε,

Είσαστε ο νυν κυβερνητικός εκπρόσωπος της Ελληνικής Δημοκρατίας και εκφραστήκατε άσχημα και χυδαία προς τις Παμμακεδονικές Οργανώσεις την περασμένη εβδομάδα στο πρόγραμμα του κυρίου Σπύρου Χαριτάτου στον τηλεοπτικό σταθμό «Έψιλον». Μας χαρακτηρίσατε «μορφώματα που λειτουργούν με ακραίους τρόπους» και δεν πιστεύετε ότι αντιπροσωπεύουμε την πλειοψηφία του Ελληνικού λαού και ιδίως τους Μακεδόνες. Δεν χρειάζεται να σας υπενθυμίσουμε τα ψηφίσματα των δημοτικών συμβουλίων της Μακεδονίας (και όχι μόνο), της Εκκλησίας της Ελλάδας, και τις διαμαρτυρίες των απλών πολιτών. Όταν εσείς μας βρίζατε το φόντο του τηλεοπτικού καναλιού από πίσω σας έδειχνε την λαοθάλασσα των συλλαλητηρίων της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας. Νομίζετε πως οι τηλεθεατές είχαν την παραμικρή αμφιβολία εάν αντιπροσωπεύουμε την μειοψηφία ή την πλειοψηφία του Ελληνικού λαού;

Είπατε δεν καταλαβαίνετε από πού πηγάζει ο πατριωτισμός μας και οι διαμαρτυρίες του λαού σας βρίσκουν αδιάφορο. Απλά μπορείτε να πάρετε παράδειγμα και από την παγκόσμια ιστορία: Και η Μαρία Αντουανέτα δεν καταλάβαινε γιατί ο Γαλλικός λαός δεν την αγαπούσε και δεν μπορούσε να κατανοήσει γιατί δεν έτρωγε παντεσπάνι όταν έμαθε ότι δεν είχε ψωμί. Αυτή ζούσε στο όνειρο της. Εσείς και η δίκη σας κυβέρνηση σε ποιό όνειρο ζείτε;

Ούτε «μορφώματα ακραία», ούτε «ετερόκλητος όχλος», ούτε «φασίστες», ούτε «ακροδεξιοί», ούτε «ανόητοι», ούτε «αμόρφωτοι», ούτε «γραφικοί», και ούτε «σκοτεινά πλάσματα μαύρου μετώπου» είμαστε. Είμαστε Έλληνες, κύριε Τζανακόπουλε, Έλληνες, που πιστεύουμε στην δημοκρατία, χωρίς κομματισμούς, και με ευαισθησίες στα δικαιώματα μας τα ιστορικά και τα πολιτισμικά, και στην ασφάλεια της χώρας μας και θέλουμε η Μακεδονία μας να είναι κληρονομιά των παιδιών, των εγγονών και των δισεγγόνων μας. Όσο για τον απανταχού ελληνισμό στα πέρατα της γης και τους Μακεδόνες της διασποράς, πρέπει να γνωρίζετε πως μεγαλουργούμε σε οποιαδήποτε χώρα του πλανήτη βρισκόμαστε. Χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των Μακεδονικών Συλλόγων Νοτίου Αφρικής μας ανέφερε πως η ομογένεια της Νοτίου Αφρικής δεν είναι μεγάλη, ελέγχει όμως τα 15% της οικονομίας της χώρας.

Οι προπαγανδιστικές λασπολογίες πρέπει να σταματήσουν. Πρέπει η κυβέρνησή σας να σταματήσει να εκφράζεται με αυτόν το τρόπο διότι βρίζετε τον Ελληνικό λαό και όχι έναν «όχλο». Δείχνετε την αμηχανία σας και δεν σας τιμά αυτό.

Ως Κυβερνητικός Αντιπρόσωπος έχετε έναν θεσμικό ρόλο, πρέπει όμως να σας υπενθυμίσουμε ότι είσαστε υπάλληλος των Ελλήνων. Ο λαός είναι ο εντολέας σας και εσείς ο εντολοδόχος. Ο λαός υπερασπίζεται το Σύνταγμα και την Δημοκρατία και έχουμε κάθε δικαίωμα να το υπερασπιστούμε νομικώς όταν βλέπουμε πως παραβιάζεται. Αυτό, κύριε Υπουργέ της Επικράτειας, δεν το καταλαβαίνετε; Εκτός εάν δεν πιστεύετε στα ιδανικά της δημοκρατίας, σύντροφε.

Με απογοήτευση

ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΥΦΗΛΙΟΥ

Παμμακεδονική Ένωση ΗΠΑ
Δημήτρης Φιλιππίδης

Παμμακεδονική Ένωση Μελβούρνης-Βικτώριας
Ανδρέας Μπαλλής

Παμμακεδονική Ένωση Νέας Νότιας Ουαλίας
Νικόλαος Φασσούλας

Παμμακεδονική Ένωση Καναδά
Χρήστος Καράτζιος

Παμμακεδονική Ένωση Νοτίου Αυστραλίας (Αδελαϊδα Αυστραλίας)
Ευάγγελος Τσιάπαρης

Παμμακεδονική Ένωση Δυτικής Αυστραλίας (Πέρθ Αυστραλίας)
Άφκος Παύλος OAM

Παμμακεδονική Ένωση Νότιας Αυστραλίας
Δημήτριος Παπαγιάννης

Παμμακεδονική Ένωση Κουησλάνδης
Γεώργιος Κοσμίδης

Παμμακεδονική Ένωση Αφρικής
Αμύντας Παπαθανασίου

Παμμακεδονική Ομοσπονδία Καναδά
Γεώργιος Παπαδάκης

Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων των Μακεδόνων (Ελλάδα)
Πρόεδρος Γεώργιος Τάτσιος


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

6 σχόλια :

  1. Ετσι μπραβο!! Ξεφτυλιστε τους προδοτες και καταγγειλτε τους για Εθνικη προδοσια!

    Διαβεβαιωστε τον κοτζια οτι και στην φυλακη θα τρωει μπουγατσες...Μακεδονιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και κυρίως σταματήστε τη βρωμικη διαπραγμάτευση σας εδω και τώρα, αν δε θέλετε να κάνει ο λαός την κιναιδο-Βουλή σας οικόπεδο κι εσάς πολιτική σκόνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι τόσο θρασείς που νομιζουν ότι με τσαμπουκά και εμετικές λεκτικες επιθεσεις θα μπορέσουν να περάσουν την προδοσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ας προσεξουν πολύ οι Παμμακεδονικες αν προκηρυχτεί δημοψήφισμα:

    α.το ερώτημα να μην είναι θολο και διφορουμενο, ώστε να αφήνει παραθυρα για επαναφορα της προδοσίας στο άμεσο ή μακρυτερο μέλλον.

    Οχι ερώτημα του τυπου: θέλετε αυτή τη συμφωνία (δηλαδή την προδοσια που θα φέρει στον ελληνικό λαό η κυβερνηση) ή όχι; Γιατι η κυβέρνηση μετά μπορει να φερει μια διαφορετική που θα είναι ακόμα χειρότερη, όπως έγινε με το δημοψηφισμα της 5/7/2015!

    β.Να υπάρξουν παντού τοποτηρητές ώστε να μη συμβεί νοθεία.

    γ. Να έχει ενημερωθει καλά και ο τελευταιος πολιτης ποιες θα είναι οι φριχτές επιπτωσεις για την Ελλαδα αν παραδοθει το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Δεν εχει δοθεί πολυ βάρος στο θέμα αυτό.
    Σε σημείο που να επιτρεπει στους μισέλληνες δημοσιογραφίσκους (ο μισθουλης να πεφτει και ας καεί η Ελλαδα) να κάνουν ερωτήσεις του τυπου: "μα πώς θα δώσουμε εδάφη , αν δώσουμε το όνομα; Αυτό δεν πάει να κατοχυρωσει η κυβερνηση ζητώντας αλλαγή του σκοπιανού Συντάγματος;" Απευθύνονται ακριβώς στον ανενημέρωτο Έλληνα, ταϊζοντάς τον σανό. Ούτε καν σανό, αλλά θανατηφόρο δηλητήριο για την ύπαρξη της Ελλάδος!

    δ. Εκ των προτέρων απόρριψη της Singular. Επειδή το τυχόν δημοψήφισμα θα αφορά την ίδια τη ύπαρξη της Ελλάδος και των Ελληνων, θα πρεπει να απαιτηθεί εκ των προτερων αντίστοιχη Εταιρεια χωρας που δεν εχει κανενα συμφέρον από αυτή τη διένεξη. Αποκλείονται αυτές: Ε.Ε.(ισως με εξαίρεση την Ουγγαρια του Όρμπαν) ΗΠΑ,,ΚΙΝΑ,ΚΑΝΑΔΑΣ, ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ...και όλες οι άλλες οι ενταγμενες πλήρως στη ΝΤΠ. Και ΡΩΣΙΑ για άλλους λόγους.

    δ.Συλλαλητήρια και ενα και δυο μεγάλα ακόμη. Στο τελευταίο προσοχη μήπως κάνει ελιγμό η κυβερνηση και ενώ συνεδριαζει, μεταφερει τη συνεχεια και την ψηφοφορία σε άλλα μέρα, ωστε να κουρασει τους Ελληνες.

    Και πανω απ ολα: ΕΣΟΜΕΘΑ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ, "ΜΗ ΦΕΙΔΟΜΕΝΟΙ ΤΑΣ ΖΩΑΣ ΗΜΩΝ.." κατά το παράγγελμα των μεγαλων προγόνων μας.




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. (Συμπλήρωμα) Ένα είναι το καθαρό ερώτημα: ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΑΠΌ ΟΠΟΙΑΔΉΠΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΤΩΡΙΝΉ Η ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ, ΤΟ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΊ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ, ΑΥΤΟΥΣΙΟ Η ΣΥΝΘΕΤΟ, ΣΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟ-ΣΛΑΒΟΥΣ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟΎ ΜΑΣ ΚΡΑΤΙΔΙΟΥ Η ΟΧΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράβο! θερμά συγχαρητήρια Ελληνίδες-Έλληνες των Παμμακεδονικών Ενώσεων, είμαστε μαζί σας και δεν είμαστε δυό, δεν είμαστε τρείς, αλλά εκατομμύρια πολιτών. Η προπαγάνδα των συριζαίων δεν θα περάσει που βρήκαν μικρόφωνο και βγάζουν το μίσος τους για τους πολίτες που αντιδρούν στην παράδοση της ιστορίας μας στους Σλάβους.
    Εμείς να δείς τι μίσος τους έχουμε, χειρότερο των Σαμαροβενιζέλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]