Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η κρίση στην ευρωζώνη έχει ακόμη δρόμο


«Η κρίση στην ευρωζώνη έχει ακόμη δρόμο»«Η κρίση της ευρωζώνης έχει ακόμη δρόμο μπροστά της και η Ευρώπη χρειάζεται να διατηρήσει την εμπιστοσύνη της στο ενιαίο… νόμισμα», δήλωσε ο αναπληρωτής διευθυντής του ΔΝΤ, Zhu Min.

«Θα έλεγα ότι η κρίση δεν έχει τελειώσει. Βρισκόμαστε ακόμη στη μέση και έχουμε ακόμη δρόμο να διανύσουμε», δήλωσε ο Zhu μιλώντας στο συνέδριο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στην κινεζική πόλη Tianjin.

Μια δεύτερη ευρωπαϊκή ύφεση σε τρία χρόνια θα ήταν άσχημα νέα για την παγκόσμια οικονομία, τόνισε ο Zhu σύμφωνα με το CNBC.
«Δεν θα πρέπει να υποτιμούμε την αρνητική επίδραση από την ευρωπαϊκή κρίση σε όλο τον κόσμο. Αυτό είναι πολύ σημαντικό», δήλωσε.

Ο αναπληρωτής διευθυντής του ΔΝΤ τόνισε πως είναι σημαντικό να έχουμε εμπιστοσύνη στην ικανότητα της Ευρώπης να επιλύσει τα προβλήματά της και κάλεσε τον υπόλοιπο κόσμο να στηρίξει τις προσπάθειες που βρίσκονται υπό εξέλιξη για να βάλουν την οικονομία ξανά σε τροχιά ανάπτυξης.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]