Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τράπεζες, Παγκοσμιοποίηση, Παπανδρέου και Ελλάδα

  • Η θεωρία του "αρνητικού συσχετισμού δυνάμεων" στην Ευρώπη
Η Ελλάδα ήταν το πείραμα, και το πείραμα πέτυχε χάρη στο σοσιαλιστή ηγέτη μας και τον σοσιαλίζον (η ΝΔ δεν θα άντεχε ούτε βδομάδα) ώριμο λαό μας!
Χωρίς καμία απολύτως αντίσταση και χωρίς αγώνες, προδομένοι από αυτούς που πίστεψαν οι περισσότεροι ότι όφειλαν την ευημερία τους: κόμματα, πολιτικούς, συνδικαλιστές, ΜΜΕ και περισσότερο από όλους από την ίδια την Ευρωπαϊκή ένωση και το Ευρωπαϊκό όνειρο!
Μας έπεισαν; ότι το μνημόνιο είναι μονόδρομος και οι θυσίες απαραίτητες για την έξοδο από την κρίση, θυσίες που θα πιάσουν τόπο και στο τέλος του μνημονίου θα έχουμε βιώσιμη ανάπτυξη και περισσότερους πόρους για δικαιότερη και ουσιαστική κοινωνικοί πολιτική.
Μετά όσο προχωρούσε το σχέδιο και παρά τα εξωφρενικά σκληρά μέτρα που ήδη είχαν πάρει άρχισαν τα σενάρια επιμήκυνσης του χρόνου αποπληρωμής του δανείου αλλά με τρόπο ώστε η πλήρης αποτυχία (εκ των προτέρων αναμενόμενη) όταν θα αποφασιστεί να πανηγυριστή σαν επιτυχία μεταθέτοντας την έξοδο από την κρίση και ΄τη λιτότητα για κάποια ακόμα χρόνια!
Όμως ούτε αυτό θα γίνει γιατί θα γίνει κάτι ακόμα χειρότερο! Αντί να βγούμε εμείς οι Έλληνες από την κρίση για να μπορέσουμε να ζήσουμε λίγο καλύτερα και να ξεφύγουμε από την σημερινή τραγική κατάσταση, θα αναγκαστούμε όλοι οι Ευρωπαίοι να ζούμε με διαρκή και μόνιμη θεσμοθετημένη λιτότητα για το φόβο μιας μελλοντικής οικονομικής κρίσης!
Ας υποθέσουμε ότι μέχρι τώρα δεν ξεσηκωθήκαμε γιατί πιστεύομε το Γιωργάκη και αγαπάμε τη πατρίδα, τώρα που κρίνεται το μέλλον των λαών όλης της Ευρώπης δεν πρέπει πάλι να μιλήσουμε;
Ο Γιωργάκης και ο κάθε Γιωργάκης με ποιο δικαίωμα θα αποφασίσουν για αυτό το μέλλον που μας επιφυλάσσουν;
Πόσο νομιμοποιείτε ο κάθε πρωθυπουργός των κρατών μελών της ΕΕ να πάρει αποφάσεις ερήμην των λαών της και ειδικά ο δικός μας που βγήκε με δέσμευση για ανάπτυξη και αυξήσεις πάνω από τον πληθωρισμό;
Πώς εκτός από τις ελάχιστες παραπλανητικές χλιαρές αντιδράσεις συμφωνούν οι πρωθυπουργοί των άλλων χωρών που δεν έχουν τόσο μεγάλο οικονομικό πρόβλημα;
Πώς ακόμα δεν πείθονται ορισμένοι ότι όλα είναι ένα τεράστιο κόλπο σχέδιο της Τραπεζικής ελίτ για την παγκοσμιοποίηση.
Ρίξτε μια ματιά σε παλαιότερη ανάρτηση για τη στάση της Άγκελα Μέρκελ και ξαναδιαβάστε την ανάρτηση Η Ιστορία της Παγκόσμιας Εξουσίας σε 80+ γραμμές που αναφέρω την εκχώρηση όλο και περισσότερης εθνικής κυριαρχίας με αποτέλεσμα ουσιαστικά την κατάργηση τους (Έθνη) προ χάριν της παγκοσμιοποίησης!

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]