Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σκόπια: Παραλαβή 3.000 δόσεων του Sputnik V


Το εμβόλιο Sputnik V έχει πλέον εγκριθεί για χρήση σε 46 χώρες

Τα Σκόπια παρέλαβαν 3.000 δόσεις του ρωσικού εμβολίου Sputnik V. Στην παραλαβή στο αεροδρόμιο της πόλης παραβρέθηκαν ο υπουργός Υγείας Βένκο Φίλιπτσε και ο πρέσβης της Ρωσίας στα Σκόπια, Σεργκέι Μπαζντνίκιν.

Ο Βένκο Φίλιπτσε δήλωσε ότι με τα εμβόλια αυτά που παρέλαβε η χώρα θα ξεκινήσει, την Τετάρτη – έστω σε συμβολικό επίπεδο, αφού οι δόσεις δεν επαρκούν παρά για 1.500 ανθρώπους – το πρόγραμμα εμβολιασμού του πληθυσμού.

Ο πρέσβης της Ρωσίας θύμισε ότι το εμβόλιο Sputnik V έχει πλέον εγκριθεί για χρήση σε 46 χώρες με πληθυσμό που φθάνει συνολικά το 1,2 δισεκατομμύριο ανθρώπους.

Πρόκειται για τη δεύτερη παρτίδα εμβολίων κατά του κορονοϊού που προμηθεύονται τα Σκόπια μετά από αυτήν που έλαβε από την Σερβία.

Τον Φεβρουάριο, η Σερβία έστειλε 8.190 δόσεις εμβολίων των Pfizer/BioNTech, με τα οποία ξεκίνησε η ανοσοποίηση του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού το οποίο εργάζεται στα νοσοκομεία αναφοράς για τους ασθενείς με την COVID-19.






Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]