Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Ερντογάν έστειλε τον αρχιπροπαγανδιστή Καλίν στις διερευνητικές επαφές


Ξεκίνησαν λίγο μετά τις 10.00 ώρα Ελλάδας το πρωί της Δευτέρας οι διερευνητικές επαφές μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας.

Στην τουρκική αντιπροσωπεία συμμετέχει και ο εκπρόσωπος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν Ιμπραχίμ Καλίν, ο οποίος και υποδέχτηκε την ελληνική αποστολή στο Ντολμά Μπαχτσέ.

Σημειώνεται ότι η παρουσία Καλίν ερμηνεύεται ως απόπειρα αναβάθμισης, εκ μέρους της Αγκυρας, της διαδικασίας, η οποία είθισται να διεξάγεται με αμιγώς ή κατά μείζονα λόγο διπλωματική σύνθεση.

Επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας είναι ο πρέσβης ε.τ. Παύλος Αποστολίδης. Μαζί του βρίσκεται ο πρέσβης Αλέξανδρος Κουγιού, ο οποίος στο παρελθόν έχει ηγηθεί της αρμόδιας Διεύθυνσης του ΥΠΕΞ για την Τουρκία.

Την αντίστοιχη τουρκική αντιπροσωπεία, πέραν του κ. Καλίν, συγκροτούν ο γενικός διευθυντής του υπουργείου Εξωτερικών Τσαγατάι Ερτσιγές και ο μόνιμος υφυπουργός Εξωτερικών Σεντάτ Ονάλ.

Ο 61ος γύρος των διερευνητικών διαπραγματεύσεων ξεκίνησε στο Ντολμά Μπαχτσέ – το οποίο χρησιμοποιείται ως Προεδρικό γραφείο στην Κωνσταντινούπολη – συνεχίζεται.






Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]