Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ερντογάν: Οι χώρες που επιτίθενται στο Ισλάμ θέλουν "να αρχίσουν πάλι τις Σταυροφορίες"


Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε σήμερα ότι οι χώρες της Δύσης που επιτίθενται στο Ισλάμ θέλουν "να αρχίσουν πάλι τις Σταυροφορίες” καθώς κλιμακώνεται η ένταση μεταξύ της Τουρκίας και της Γαλλίας για τα σκίτσα του προφήτη Μωάμεθ.

Ο Ερντογάν είπε σε μία ομιλία του προς τους βουλευτές του Κόμματος της Δικαιοσύνης και της Ανάπτυξης στο κοινοβούλιο, ότι η στάση του κατά των επιθέσεων στον προφήτη Μωάμεθ ήταν "ένα θέμα τιμής για εμάς.”

 
''Η Άγκυρα είναι ειλικρινής στις προσπάθειές της, να επιλύσει τη σύρραξη στο Ναγκόρνο Καραμπάχ''

Η Τουρκία είναι ειλικρινής στις προσπάθειές της να επιλύσει τη σύρραξη στο Ναγκόρνο Καραμπάχ και πιστεύει στην ειλικρίνεια της Ρωσίας, δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος, προσθέτοντας ότι έχει πει στον πρόεδρο της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, ότι μπορούν να επιλύσουν μαζί το πρόβλημα.

Ο Ερντογάν δήλωσε ακόμη πως είπε στον Πούτιν ότι η Αρμενία χρησιμοποιεί τους Κούρδους μαχητές στις συγκρούσεις, αφού ο Πούτιν εξέφρασε τις ανησυχίες του, στην τηλεφωνική συνομιλία που είχαν χθες, σχετικά με την αυξανόμενη εμπλοκή μαχητών από τη Μέση Ανατολή.






Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]