Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Δημοκρατία επί κυβερνήσεως Τσίπρα και εκβιάζεται και τρομοκρατείται!


"Όμοιος ομοίω αεί πελάζει”

Του Θοδωρή Γιάνναρου

Στο... α λα καρτ "μικροσκόπιο” του 6ου Ποινικού Τμήματος του Αρείου Πάγου (...ή έστω με την προτροπή να λάβει α λα καρτ απόφαση), τέθηκε χθες το θέμα της χορήγησης της 7ης άδειας στον θρασύδειλο δολοφόνο Δημήτρη Κουφοντίνα, μετά την αναίρεση που άσκησε η για μερικές ημέρες ακόμα Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου (σιγά μη δεν το ‘κάνε) στο ομόφωνο βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Βόλου που απέρριψε το αίτημα του τρωκτικού της 17 Νοέμβρη!

Μερικές ημέρες πριν την αποχώρησή της... η "δημοκράτισσα” Δημητρίου κρατάει ορθάνοιχτα τα δικαστήρια του Βόλου ως στις 23:00 μπας και προλάβει να αναιρέσει την ομόφωνη απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών...

Το συγκεκριμένο Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου συνεδρίασε, χθες, σε σχηματισμό τακτικού συμβουλίου, κεκλεισμένων των θυρών, (όχι... θα ήταν ανοικτές!), για την υπόθεση του δολοφόνου αθώων, Κουφοντίνα, με το πνεύμα της Δημητρίου να αιωρείται πάνω από τα κεφάλια των δικαστών. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, υπόψιν του Συμβουλίου τέθηκε το υπόμνημα του "ψευτό-Λουκά”, όσο και η εισήγηση της... αδέκαστης εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, που δίνει τα ρέστα της!

Σύμφωνα με το σκεπτικό της, το ομόφωνο βούλευμα του δικαστικού συμβουλίου του Βόλου, πρέπει δια σπάθης να αναιρεθεί, διότι κατά την άποψή της, και οι πολυισοβίτες δικαιούνται άδεια, ασχέτως αν δολοφόνησαν αθώους ανθρώπους, δουλεύοντας υπερωρίες. Αλλά σε ένα σημείο για τη συριζαίικη λογική, υπάρχει βάση: "τα θύματα δεν ήταν αριστερής κοπής, αλλά εκρίθη πως βρίσκονταν απέναντι της αριστερίστικης παράγκας των αναρχοαυτόνομων”.

Άρα λέει η πολύξερη "”κυρία”... εντελώς απλά:
"Μπορεί ο αναρχοαυτόνομος μπαχαλο-Συριζαίος, να εκτελεί όποιον γουστάρει, αλλά στη φυλακή... μέχρι να την κοπανήσει, θα περνά ζωή και κότα, με την εγγύηση τύπων όπως η Δημητρίου!”.

Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου επικαλείται παλιότερες γνωμοδοτήσεις από το 1993 σύμφωνα με τις οποίες ακόμα και πολυισοβίτες δικαιούνται άδεια, εφόσον έχουν εκτίσει συγκεκριμένο χρόνο κράτησης. Προς πληροφόρηση της Δημητρίου, πουθενά δεν αναφέρονται τρομοκράτες-ληστές και συγχρόνως κατά συρροήν δολοφόνοι αθώων πολιτών.

Από την πλευρά του Δημήτρη Κουφοντίνα υποστηρίζεται από την απίθανη "δικηγόρο τρομοκρατών”, ότι πληροί τις τυπικές και ουσιαστικές προϋποθέσεις για τη χορήγηση άδειας.

Το σκεπτικό όλων των εμπλεκομένων απλό: μέχρι να γκρεμιστεί ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας, να έχει προλάβει ο Κουφοντίνας και κάποιοι άλλοι να αποδράσουν επίσημα και με τη βούλα και να έχει καταδυθεί στα λαγούμια της παρανομίας, ώστε με το 45άρι του και τον οπλισμό των Εξαρχείων, να πιάσει δουλειά και να κάνει τη ζωή της επόμενης κυβέρνησης κόλαση!

Όμως, η κάθε "κυρία” εισαγγελέας, που ίσως να έχει ξεχάσει τον όρκο της για πίστη στο Σύνταγμα, για την προστασία αυτού και των πολιτών αυτής της χώρας, από δολοφονικά αποβράσματα τύπου Κουφοντίνα, θα πρέπει να γνωρίζει πως στη δημοκρατία, ακόμα και "εισαγγελείς” παραπέμπονται στη δικαιοσύνη για εγκλήματα έμμεσα ή άμεσα κατά της χώρας και των πολιτών της, και ο Κουφοντίνας θα περάσει το υπόλοιπο της ζωής του σε "λευκά κελιά”, εκεί που ανήκουν τρωκτικά του είδους του!

Οψόμεθα σύντροφοι...

Capital


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]