Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

«1821-2019: Οι παράξενες περιπέτειες μιας προδομένης επανάστασης».


Η χτεσινή μεγάλη μέρα μάς δίνει μία εξαιρετική αφορμή, για να αφήσουμε επιτέλους στην άκρη τις συνήθεις επετειακές αναφορές και να θέσουμε το δάκτυλο επί τον τύπον των ήλων. Ευκαιρία λοιπόν για μία ιδιόμορφη ιστορική αναδρομή στους 2 αιώνες του (φερόμενου ως) ελεύθερου πολιτικού μας βίου, σε αυτή την πολυδαίδαλη πορεία από το 1821 έως σήμερα κι από τις αλλεπάλληλες ουσιαστικές προδοσίες της Εθνικής μας Παλιγγενεσίας κατά το πέρασμα των χρόνων μέχρι τον σημερινό θανάσιμο κίνδυνο για την ολοκληρωτική της πλέον ακύρωση.

Ευκαιρία βεβαίως και για μια συζήτηση πάνω σε όλη την πορεία της νεοελληνικής μας σύγχυσης και παρακμής, αλλά και στους δρόμους που ανοίγονται εφεξής μπροστά μας.

Ἀνακοινώνεται ὄτι στὰ πλαίσια τῆς σειρᾶς ἐκδηλώσεων "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ" τὴν Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2019, στὶς 7:00 μμ., στὴν αἴθουσα “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ” τοῦ “Ὀρθοδόξου Χριστιανικοῦ Συλλόγου ἅγιος Ἰωσὴφ ὁ Ἠσυχαστής” (Θεσσαλονίκη, Μοναστηρίου 183, 2ος ὄροφος, τηλέφωνο: 2310 515786), θὰ μιλήσει ὁ ἱστορικός κ. Νεκτάριος Δαπέργολας μέ θέμα: ‹‹1821 – 2019: Oι παράξενες περιπέτειες μιας προδομένης επανάστασης››.

Είσοδος ελεύθερη.

Σε ζωντανή μετάδοση (για όσους δεν μπορούν να παραστούν) στην παρακάτω διαδικτυακή διεύθυνση
Ανακοίνωση Ομιλίας κ.Νεκτάριου Δαπέργολα ‹‹1821 – 2019: Oι παράξενες περιπέτειες μιας προδομένης επανάστασης››






Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]