Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ψήφος εμπιστοσύνης: Τσίπρας ο μεγαλόκαρδος…


O πρωθυπουργός πάσχει από το σύνδρομο της ύβρεως της εξουσίας - Στις χθεσινές του δηλώσεις μετά την αποχώρηση Καμμένου είπε τρεις ή τέσσερις φορές ότι αν θέλει μπορεί να κυβερνάει και με ψήφο ανοχής.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ ο κ. Τσίπρας χθες μας είπε ότι μας κάνει χάρη που ζητά ψήφο εμπιστοσύνης.

Τρεις ή τέσσερις φορές στην δήλωσή του επανέλαβε ότι το Σύνταγμα του δίνει τη δυνατότητα να μην μπει στη διαδικασία της ψήφου εμπιστοσύνης.

Ο άνθρωπος προφανώς πάσχει από το σύνδρομο της ύβρεως.

Δεν εξηγείται διαφορετικά να δηλώνει ενώπιον του ελληνικού λαού ότι μας κάνει χάρη που ζητά από τη Βουλή εμπιστοσύνη.

Αυτά τα πράγματα δεν λέγονται ούτε για αστείο. Και επιτέλους αν ο άνθρωπος έχει κακούς συμβούλους, ας βγει κάποιος να τον μαζέψει.

Ας πει μια κουβέντα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας που είναι σαφώς πιο έμπειρος και γνωρίζει πολύ καλά πως λειτουργούν οι θεσμοί.

NewsBomb





Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]