Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Ερντογάν "απειλεί" την Ευρώπη με... δημοψήφισμα


Με δημοψήφισμα για την ένταξη της Τουρκίας στην Ε.Ε «απειλεί» ο Ερντογάν

Δημοψήφισμα για την εισδοχή της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση εξετάζει ο Ερντογάν, δηλώνοντας ότι θα συζητήσει ένα τέτοιο ενδεχόμενο με τους συναδέλφους του.

Κατά τη διάρκεια σημερινής ομιλίας του ο Ερντογάν εμφανίστηκε εξοργισμένος με την αργοπορία των ενταξιακών συνομιλιών και ανέφερε:

«Είναι 2018 και ακόμη μας έχουν ακόμη 'στο περίμενε', είπε μιλώντας σε φόρουμ στην Κωνσταντινούπολη και πρόσθεσε:

«Είναι δικαίωμά μας όμως να πάμε στα 81 εκατομμύρια λαού και να δούμε τι απόφαση θα βγάλουν αυτά τα 81 εκατομμύρια» είπε, αναφερόμενος στο τουρκικό εκλογικό σώμα.

Θα ήταν πραγματικά ενδιαφέρουσα μια απάντηση της Ε.Ε. στον τούρκο "σουλτάνο", στην οποία θα τονιζόταν η διάθεση της Ευρώπης να γίνουν δημοψηφίσματα σε όλα τα κράτη-μέλη για το εάν οι ευρωπαίοι πολίτες επιθυμούν την είσοδο της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση... Δυστυχώς, όμως, τα συμφέροντα της Γερμανίας έχουν τοποθετηθεί πολύ πιό πάνω από την αξιοπρέπεια των ευρωπαίων πολιτών...




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]