Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

«Κρυφτούλι» Τσίπρα για απόρρητα κονδύλια και Πάνο Καμμένο


Με μια επίθεση κατά της Ν.Δ. και των Μέσων Ενημέρωσης επιχείρησε ο Αλέξης Τσίπρας να ξεπεράσει τα όσα έγιναν στο υπουργικό συμβούλιο και τις καταγγελίες του Πάνου Καμμένου για κακοδιαχείριση των μυστικών κονδυλίων του ΥΠΕΞ αλλά και για χρηματισμό, καθώς και την νέα δήλωση Κοτζιά περί λάσπης που πετούν βρώμικα χέρια.

Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Τσίπρας επέλεξε να κρυφτεί πίσω από μια επίθεση προς τη ΝΔ τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τα Μέσα Ενημέρωσης καταγγέλλοντας δημοσιεύματα σχετικά με τα απόρρητα κονδύλια.

Επιχειρώντας να ξεπεράσει για μια ακόμη φορά την πραγματικότητα, δηλαδή πως η συζήτηση άνοιξε μετά τα όσα έγιναν στο υπουργικό συμβούλιο και οδήγησαν στην παραίτηση του Νίκου Κοτζιά, ο Πρωθυπουργός επέλεξε την… επίθεση αλλά σε λάθος πλευρά.

Διότι είναι οι καταγγελίες του Πάνου Καμμένου ακόμη και για χρηματισμό του πρώην υπουργού από επιχειρηματικά συμφέροντα καθώς και για χρήση απόρρητων κονδυλίων με στόχο τη στήριξη της συμφωνίας των Πρεσπών που άνοιξαν τον ασκό του Αιόλου και προκάλεσαν το δημοσιογραφικό ενδιαφέρον και την έρευνα.

Είναι ενδεικτικό ότι τα όσα ακολούθησαν του υπουργικού συμβουλίου δεν διαψεύστηκαν από καμία πλευρά ούτε και οι διάλογοι που έγιναν μεταξύ του Νίκου Κοτζιά και του Πάνου Καμμένου.


Πρέπει να σημειωθεί ότι ο Πρωθυπουργός και από το πόστο του υπουργού εμφανίσθηκε να στέλνει μήνυμα υπομονής προς τον κυβερνητικό του εταίρο αναφέροντας πως η χθεσινή έγκριση της συνταγματικής αναθεώρησης από τη Βουλή των Σκοπίων είναι ένα μεγάλο αλλά πρώτο βήμα καθώς και ότι η ολοκλήρωση της συμφωνίας των Πρεσπών έχει μπροστά της δρόμο.

Με αυτόν τον τρόπο εκτιμάται ότι επιχειρεί να δώσει άλλοθι στον Πάνο Καμμένο, ο οποίος έχει δηλώσει πως δεν θα ψηφίσει τη συμφωνία όταν έρθει στη Βουλή προς ψήφιση, μπροστά στο φόβο να δημιουργηθούν συνθήκες πολιτικών εξελίξεων στο εσωτερικό της χώρας

Για το λόγο αυτό ο Αλέξης Τσίπρας αναλαμβάνοντας τα νέα του καθήκοντα και στην πρώτη του ομιλία απέφυγε να αναφερθεί στην ανάρτηση-παρέμβαση του Πάνου Καμμένου μέσω της οποίας υιοθέτησε τις καταγγελίες του VMRO περί αποπειρας δωροδοκίας βουλευτών του κόμματος.

Όπως απέφυγε αναφορές και στην επιστολή παραίτησης του Νίκου Κοτζιά που μέχρι χθες δήλωνε πως δεν έχει διαβάσει. Άλλωστε όπως ξεκαθάρισε δεν προτίθεται να τη δώσει στη δημοσιότητα διότι είναι αυστηρώς προσωπική.

Στην ομιλία του εξήρε το έργο του Νίκου Κοτζιά, όπως είχε πράξει και χθες από τις Βρυξέλλες και επανέλαβε ότι θα τον συμβουλεύεται για τα επόμενα βήματα στην εξωτερική πολιτική.

Τ.Ε
Liberal



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]