Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σύμβουλος του Ερντογάν: “Χωρίς την άδεια της Ρωσίας δεν θα μπορούσαμε να εισβάλουμε στην Συρία”


Αυτό που η διεθνής κοινότητα έχει καταλάβει εδώ και αρκετό καιρό για τις Τουρκο-ρωσικές σχέσεις και την πολιτική των δύο χωρών στην Συρία ομολόγησε ο βασικότερος σύμβουλος του Τούρκου Προέδρου Ιλνουρ Τσεβίκ.

Σύμφωνα με τον σύμβουλο του Ερντογάν εάν η Ρωσία δεν έδινε την άδεια στην Τουρκία να παρέμβει στρατιωτικά στην Βόρειο Συρία η Άγκυρα δεν υα είχε εισβάλει στο Αφρίν.

Μάλιστα όπως σημείωσε ο Ιλνουρ Τσεβίκ χωρίς την έγκριση της Ρωσίας η Τουρκία δεν θα μπορούσε να στείλει πάνω από τα συριακά εδάφη ούτε UAV.

Η πραγματικά εντυπωσιακή ομολογία του συμβούλου του Ερντογάν έλαβε χώρα κατά την διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής του καναλιού CNN Türk όπου ο Ιλνουρ Τσεβίκ δήλωσε με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ότι η στρατιωτική εισβολή στο Αφρίν πραγματοποιήθηκε με την στήριξη της Ρωσίας.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Tουρκικά Νέα» ο Τσεβίκ ανέφερε τα εξής: «Η Ρωσία το τελευταίο διάστημα κερδίζει την εμπιστοσύνη του  ΠτΔ μας. Έδειξε μια καλή απόδοση. Σύμφωνα με την προσωπική μου βαθμολόγηση, πήρε 10 στα 10.  Εάν η Τουρκία δεν είχε ανοίξει τον εναέριο χώρο εκεί, όχι είσοδο σε Ελ Μπαπ και Άφριν δεν θα κάμναμε, αλλά ούτε ΜΕΑ δεν θα μπορούσαμε να πετάξουμε».


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]