Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αντώνη, διατηρείς ακόμα τις καταθέσεις σου στο εξωτερικό;


Με την ιδιότητα του πρωθυπουργού της Ελλάδας, ο Αντώνης Σαμαράς περιφέρεται ανά την Ευρώπη ζητώντας σωστά από τους Ευρωπαίους εταίρους και δανειστές μας να εμπιστευτούν την Ελλάδα και τις προσπάθειες των πολιτών της.

Αναρωτιέμαι αν ο ίδιος ο κ.Σαμαράς έχει δώσει πρώτος το σωστό παράδειγμα. Τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν και δημοσιοποιήθηκαν οι δηλώσεις πόθεν έσχες των Ελλήνων βουλευτών για το έτος 2009, αποκαλύφθηκε ότι... ο τότε αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης διατηρούσε 285.000 ευρώ σε τράπεζα του Βελγίου, ποσό που αποτελεί περίπου τα 4/5 των προσωπικών του καταθέσεων.


Εκείνη την εποχή, η Νέα Δημοκρατία απέφυγε το οποιοδήποτε σχόλιο, επενδύοντας στην κοντή μνήμη που διαχρονικά χαρακτηρίζει την ελληνική κοινή γνώμη. Σήμερα όμως, τα πράγματα είναι διαφορετικά και πρέπει να γνωρίζουμε αν ο Έλληνας πρωθυπουργός εμπιστεύεται τις καταθέσεις του στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα.

Έχει επαναπατρίσει τα χρήματα του ο Αντώνης Σαμαράς;
Θα χρειαστούμε μια επίσημη απάντηση
.


Το μοντάζ είναι από το "Γρέκι"

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. Θα σωθούμε αν φέρει στην Ελλάδα τα 250.000 ευρώ! Τα "άλλα" τα "αργύρια" - που είναι και πολλά - δεν μπορεί να τα δηλώσει, γιατί δεν μπορεί να τα δικαιολογήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα θα έχει βγάλει και άλλα...
    Οσο για απάντηση..... αναμείνατε .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και μόνο που δημοσιεύθηκε αυτό το άρθρο, τα ευρουλάκια θα έβγαλαν πόδια και περπάτησαν αλλού, μαζί με όσα άλλα μπήκαν στο σακούλι από τότε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ορε ο μπαμπανης εχει και αλλα αλλα που τα εχει καπου κρυμενα στον ολυμπο εκει δρουσε αυτος με τους αλους δυο που ενωθηκαν και κανανε την συμορια του ολυμπου εχει πολες τρυπες ο ολυμπος και εχει πολες κρυψωνε ςπου να τα εχουν κρυμενα εδω 3 χρονια λενε για τους αλλους που βγαλανε τα λευτα εξω και μουγγα κανενα ονομα εδω καρατομησαν τον διωτη μολις ξεκηνησε ερευνα για τους διμοσιογραφους που εχουν οφσορ εκει θα τα αφην εο μπαμπανης τα λευτα βρηκεαν αλλη κρυψωνα και χα γαμαει η δημοκρατια που εχουμε λοιπον πρεπει ο λαος να κανει χρηση του αθρου 120 του συνταγματος να αποτηναξουμε την συμορια του ολυμπου που λυμενετε τωρα ολη την χωρα και τον ελληνικο λαο κωννος αγραφιωτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]