Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Γιούνκερ: Έλληνες μου στέλνουν απειλητικές επιστολές

Απειλητικά μηνύματα για τη ζωή του από την Ελλάδα αποκάλυψε ότι δέχεται ο επικεφαλής του Eurogroup Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

Δίπλα του στεκόταν ο Ευρωπαίος επίτροπος Όλι Ρεν, ο οποίος δεν έκανε κανένα σχόλιο.

«Τι να πεις για τους Έλληνες…; Αυτό είναι ένα καλό ερώτημα. Αναρωτιέμαι κι εγώ συχνά, καθώς λαμβάνω πολλές επιστολές από την Ελλάδα, μεταξύ των οποίων και απειλητικές επιστολές κατά της ζωής μου»

αποκάλυψε στη διάρκεια της συνεδρίασης του Ευρωκοινοβουλίου, χθες στο Στρασβούργο.

Όπως τονίζει το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η αποκάλυψη αυτή έγινε λίγο μετά τη συνάντηση του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ με τον Έλληνα πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου στο Λουξεμβούργο.

Απορίας άξιο είναι, όταν ο κύριος Γιούνκερ και η παρέα του επιτίθενται χωρίς ενδοιασμούς σε μία ολόκληρη χώρα και την τιμωρούν με "ποινή θανάτου" επειδή οι πολιτικοί της ήταν -το λιγότερο- ανίκανοι, να μην δέχεται τέτοιου είδους απειλές.

Τί ήθελε ο κύριος Γιούνκερ; Μήπως προτιμά τις... ερωτικές επιστολές ή μήπως απαιτεί από τους Έλληνες να του στέλνουν ευχαριστήρια ή προσκλητήρια στην κηδεία μιάς χώρας, η οποία δολοφονείται μεθοδικά για να καλυφθούν οι ευρωπαϊκές τράπεζες και οι υπόλοιποι τζογαδόροι και τοκογλύφοι;

Επειδή, όμως, αυτή η δήλωση του κυρίου Γιούνκερ είναι πολύ σοβαρή, καλά θα έκανε να έβγαζε τα ονόματα των Ελλήνων πολιτών που τον απείλησαν. Ειδάλλως, θα θεωρηθεί ως μία ακόμη ενέργεια κατασυκοφάντησης του Ελληνικού λαού και πιθανής δαιμονοποίησής του εν όψει τραγικών εξελίξεων (αποτελεί πάγια τακτική η δαιμονοποίηση εκείνου που πρόκειται να δεχθεί επίθεση). Κι επειδή ο κύριος Γιούνκερ απέφυγε να απαντήσει στους δημοσιογράφους σχετικά με την δήλωσή του αυτή, μας οδηγεί στο συμπέρασμα πως η ολομέτωπη επίθεση (οικονομική) κατά της πατρίδας μας όχι μόνο αποφασίστηκε, αλλά έχει ήδη αρχίσει να υλοποιείται με τις "προπαρασκευαστικές" δηλώσεις του κυρίου Γιούνκερ.

Η απάντηση των Ελλήνων θα δοθεί λίαν συντόμως και δεν θα απέχει σχεδόν καθόλου από το γνωστό "μολών λαβέ". Ενδέχεται να είναι και μία παράφραση του τύπου "this is parta"... Και ξέρει πολύ καλά ο κύριος Γιούνκερ τι πρόκειται να πάρει και τι ακριβώς πρόκειται να συμβεί αμέσως μετά από αυτή την Ελληνοπρεπή απάντηση. Η βόρεια Αφρική θα μοιάζει με χώρο παραδεισένιων διακοπών σε σχέση με αυτά που θα συμβούν στη νότια-μεσογειακή Ευρώπη και που θα σημάνουν το τέλος της αυτοκρατορίας των ολίγιστων ευρωπαίων ηγετών...

"Μολών λαβέ" κύριε Γιούνκερ. Άντε τώρα που είμαστε και "φτιαγμένοι" από τον πρόθυμο Γιώργο Παπανδρέου. Τώρα που έχουμε όρεξη μεγάλη... Άντε να αρχίσουνε τα γλέντια, γιατί βαρεθήκαμε να καθόμαστε άπραγοι...

Κωνσταντίνος


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Το πολύ το φουά γκρα σου πείραξε τους νευρώνες, απολίτιστε γραφειοκράτη του ευρωπαϊκού συνδικάτου του εγκλήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακομα και αν λαμβανει-που θα πρεπει να το αποδειξει δημοσιοποιωντας τες- απειλητικες επιστολες, πως γνωριζουμε οτι δεν ειναι προβοκατσια??

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]