Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Ελληνική mafia της CIA κυριαρχεί στην Αμερική

Τζορτζ Τένετ Τομ - Θωμάς Καραμεσίνης - Τζον Νεγρεπόντε

Οι αρχηγοί και οι εγκέφαλοι των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ είναι συνήθως ελληνικής καταγωγής και μήνυσαν στους διώκτες της Ελληνικής υπηρεσίας ηλεκτρονικού εγκλήματος: Αν δεν τον χρησιμοποιήσετε τον 18χρονο χάκερ, στείλτε τον σε εμάς...

Ήδη ο Τομ Χανκς δήλωσε:

Αν ζούσε ο Τομ Καραμεσίνης -ο διασημότερος πράκτορας της CIA- θα είχε ήδη στρατολογήσει τον 18χρονο χάκερ.
Αυτά είπε ο διάσημος ηθοποιός, που του έχει γίνει πρόταση να υποδυθεί τον δαιμόνιο, σατανικό και μανιακό Ελληνοαμερικανό πράκτορα, που έφτασε να οργανώνει δολοφονικές απόπειρες κατά του Κάστρο και να κυνηγάει τον Τσε Γκεβάρα στα βουνά των Ίνκας... Καταλαβαίνω ότι τέτοιες ώρες τέτοια θέματα δεν ταιριάζουν στα προβλήματά σας, αλλά πατριωτάκια ξεφύγετε λίγο και αναλογιστείτε, πως είναι δυνατόν οι Έλληνες να επιπλέουν παντού (έστω και ως πράκτορες της CIA) και να πνίγονται σε μιά σταλιά νερό στην ίδια τους τη χώρα...

Οι φίλοι μου πάνε στις πλατείες εγώ διαμαρτύρομαι όπως ξέρω

Παγκόσμια έκπληξη για τον 18χρονο χάκερ που με τον υπολογιστή του στον Άγιο Δημήτριο (Μπραχάμι) της Αθήνας, έσπασε τις δικλίδες της Interpol, της CIA και του FBi! Και τώρα οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, με επικεφαλής τους ομογενείς εξπέρ (όπως το φαινόμενο της ηλεκτρονικής κατασκοπίας Τζον Νεγκρεπόντε) τον θέλουν να περάσει τον Ατλαντικό και να γνωρίσουν αυτό το εξαιρετικό ταλέντο.

Δεν ξέρουμε αν ο 18χρονος θα γίνει τελικά συνεργάτης της Υπηρεσίας ηλεκτρονικού εγκλήματος, αλλά στις ΗΠΑ αρκετοί συλλαμβανομένοι ιδιοφυείς χάκερς, προσλαμβάνονται ως συνεργάτες της. Οι ελληνικής καταγωγής έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στις κρατικές υπηρεσίας παρακολούθησης και κατασκοπίας, από την εποχή του ψυχρού πολέμου, όταν ο Τομ Καραμεσίνης υπήρξε δάσκαλος των μετέπειτα τιτλούχων της, από τους οποίους ο ομογενής Τζορτζ Τένερ υπήρξε διευθυντής της CIA και ο επίσης ελληνικής καταγωγής Τζον Νεγρεπόντε ήταν γεγικός κουμανταδόρος των 17 μυστικών κρατικών υπηρεσιών της χώρας.

Η greek mafia της CIA

Θέμα συζήτησης λοιπόν ο δαιμόνιος νεαρός χάκερ, θέμα και οι διάσημοι πράκτορες της CIA οι αποκαλούμενοι και greek mafia από την εποχή του ψυχρού πολέμου, όπως ο Θωμάς Καραμεσίνης, ο μέγας δάσκαλος της μεγάλης σχολής των πρακτόρων της CIA...

Το 2005 οι ΗΠΑ δημιούργησαν την NIS (National Intelligence Service) που συμπεριελάμβανε τις 17 μυστικές νευραλγικές κυβερνητικές υπηρεσίες, των οποίων την γενική διεύθυνση ανέλαβε ο πρώην πρέσβης Τζον Νεγρεπόντε, απόγονος της μεγάλης βυζαντινής ελληνικής οικογένειας των Νεγρεπόντηδων. Ανάμεσά τους ήταν και η CIA, στην οποία ένας άλλος Έλληνας, ο Τζορτζ Τένετ, υπήρξε υποδιευθυντής 1995-1997 και διευθυντής 1997-2004.

Ο Τένετ και ο Νεγκροπόντε ήταν οι συνεχιστές μιας παλιάς ομάδας Ελλήνων κατασκόπων και πρακτόρων της CIA, που ηγέτης τους ήταν από το 1950 ως το 1978 ο Τομ (Θωμάς) Καραμεσίνης, μια από τις σημαντικότερες προσωπικότητες του «αθέατου» κόσμου, του Ψυχρού Πολέμου. Οι Ελληνες της CIA αποτελούσαν τη μεγαλύτερη εθνική ομάδα, μετά τους Αγγλοσάξονες και τους χαρακτήριζε το αντικομμουνιστικό τους μένος και οι κυριακάτικες συγκεντρώσεις τους στην Ορθόδοξη εκκλησία της Αγίας Σοφίας στην Ουάσιγκτον. Οι συνάδελφοί τους αποκαλούσαν αυτή τη συμπαγή ομάδα «greek mafia». Η στρατολόγησή τους γινόταν από τον Καραμεσίνη, με τους περισσότερους να καλύπτονται επιμελέστατα τα ίχνη τους. Οι Έλληνες επιχειρησιακοί πράκτορες της CIA ήταν άγνωστοι στον περισσότερο κόσμο και σχεδόν κανείς δεν είχε πληροφορίες για την ύπαρξη τους. Τριάντα χρόνια μετά δεν υπάρχουν φωτογραφίες γι΄αυτούς τους πράκτορες της σκιάς και η δράση τους καλύπτεται από μυστήριο.

Ο Τομ Καραμεσίνης (1917-1978) ντεντέκτιβ στη Νέα Υόρκη υπηρέτησε στον Β΄παγκόσμιο πόλεμο στον αμερικανικό στρατό και έπεσε με αλεξίπτωτο στα βουνά της κατεχόμενης Ελλάδα, ως σύνδεσμος εθνικών αντιστασιακών ομάδων. Το 1947 στήνει το πρώτο σταθμό της CIA στην Αθήνα, που γίνεται σε λίγα χρόνια ο τρίτος πολυπληθέστερος στον κόσμο. Ο Καραμεσίνης συνέβαλε αποφασιστικά στην ίδρυση (Μάιος 1953) της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών Ελλάδος. Τέλη του 1953, ο Καραμεσίνης μετατέθηκε στις ΗΠΑ και μετά ως σταθμάρχης στη Ρώμη, εμπνευστής πολλών σχεδίων την εποχή του ψυχρού πολέμου, με τον κωδικό «stay behind». Ο ελληνοαμερικανός πράκτορας επέστρεψε το 1963 στο Λάνγκλεϊ και ανέλαβε βοηθός υποδιευθυντή στον «προγραμματισμό» της CIA, με σκοπό την παρακολούθηση ξένων ηγετών επικινδύνων για την ασφάλεια των ΗΠΑ. Μετά τον θάνατό του γράφτηκαν πολλά, όπως ότι ήταν αναμεμειγμένος στη δολοφονία του Πατρίς Λουμούμπα στην Αφρική, στις απόπειρες δολοφονίας του Κάστρο, έως την καταδίωξη του Τσε Γκεβάρα στα βουνά της Βολιβίας. Άμεσος συνεργάτης του Καραμεσίνη στο κυνήγι του Τσε ήταν ο ελληνοαμερικανός πράκτορας Νίκολας Λεοντίρις, που υπηρέτησε στη Λα Παζ (1964-1967) και ήταν υπεύθυνος παρακολούθησης και υποκλοπών.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Έξω στεκόμαστε γιατί κουμάντο κάνουν οι ξένοι που έχουν άλλη νοοτροπία και ψυχρή αντικειμενική λογική και αξιοκρατία.

    Εδώ πνιγόμαστε γιατί είμαστε μεταξύ μας και τρώμε ο ένας τον άλλο.

    Ο Έλληνας μεγαλουργεί ΜΟΝΟ αν τον διασκορπίσεις. Το μέλλον του Ελληνισμου είναι στην διασπορά όπως έχει αποδειχτεί χιλιάδες φορές στο παρελθόν, και όχι κρατημένος περιορισμένα σε έναν συγκεκριμένο γεωγραφικό χώρο. Έτσι είναι σαν τα ψάρια τους μονομάχους. Αλληλοσπαράζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν είσαι ανθρωπιστής είναι αδύνατον να χρησιμοποιήσεις τα προσόντα σου εναντίον της ανθρωπότητας. Γι' αυτό φαίνεται ότι λίγοι Έλληνες διαπρέπουν στην Ελλάδα, όπου ακόμα ισχύουν μερικά ιδανικά και αρχές...
    Στις ΗΠΑ όμως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξεχάσατε να αναφέρετε έναν ακόμα διάσημο Ελληνοαμερικανό πράκτορα. Τον Γκαστ Αβράκωτο, που λόγω της δράσης του γυρίστηκε και ταινία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]