Κυριακή, Μαΐου 08, 2011

Χάρρυ Κλυνν: Είστε επιδρομείς και λεηλάτες


«Στην σημερινή έκδοση της εφημερίδας «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ», ο αρθρογράφος του συγκεκριμένου άρθρου στο SPIEGEL, κ. Κρίστιαν Ράιερμαν, επαναλαμβάνει ρητά και κατηγορηματικά ότι «Είδα την απάντηση του Σόϊμπλε με τα μάτια μου» και επιπλέον σημειώνει «η δική σας κυβέρνηση έστειλε το ερώτημα για τη δραχμή».

Στο στόμα σας έβγαλε ρίζες το ψέμα και η πολιτική απάτη…

Φτάσατε στο σημείο να περιφέρετε, ως πολιτικά ράκη, τους απεχθείς εαυτούς σας σε παρασυναγωγές και μυστικές συνάξεις παζαρεύοντας κι το μέλλον ενός περήφανου λαού…

Καταντήσατε περίγελως της Ευρώπης και παράδειγμα προς αποφυγή…

Θα μείνετε στην ιστορία ως επιδρομείς και λεηλάτες της ίδιας σας της χώρας…

Και το όνομά σας για τις επόμενες γενιές θα είναι συνώνυμο της πολιτικής αναλγησίας, του ψεύδους, της πολιτικής απάτης και της προδοσίας.

Τα λεφτά που έκλεψαν οι πολιτικοί, δεν υποχρεούται να τα πληρώσει ο ελληνικός λαός.

Αυτοί που δίνανε τις μίζες στους πολιτικούς και στα κόμματά τους, είναι αυτοί που ισχυρίζονται ότι ο ελληνικός λαός τους χρωστάει!

Ο ελληνικός λαός δε χρωστάει σε κανέναν.

Αυτοί που κλέψανε, αυτοί να πληρώσουν…

Σήκω από τον καναπέ, πάρε τη ζωή στα χέρια σου και απαίτησε να φύγουν οι διεθνείς τοκογλύφοι (ΔΝΤ) από τη χώρα σου.

Αν δεν τους διώξεις, αυτούς που και τα υποπόδιά τους, δεν θα φύγουν ποτέ. Και το ξέρεις...

3 σχόλια:

  1. πες τα ρε Χαρρυ..!!
    Που εισουνα; Σε χασαμε και μας ελλειψες !!
    Σε αγαπαμε και σε χρειαζομαστε !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και με το γάντι τα λέει ο άνθρωπος. Δεν τους αξίζει τέτοια πολιτισμένη μεταχείριση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και όμως, ο Χάρρυ Κλυνν είναι σωστός! Και δεν τα λέει καθόλου ‘με το γάντι’.

    Όταν ένας περιπλανόμενος ληστής κλέβει ένα χωριό, τότε παίρνει τα πάντα. Αλλά εάν ένας στάσιμος ληστής, π.χ., μία βασίλισσα ή ένας βασιλιάς, στερεί από μία πόλη, τότε θα πάρει όσο μπορεί, χωρίς όμως την δολοφονία της πηγής των μελλοντικών της ή του εσόδων. Δεδομένου ότι οι φορολογικοί συντελεστές και οι δαπάνες γιά κοινή ευδαιμονία ορίζεται από έναν αμοιβαίο κανόνα, στη συνέχεια, η βασίλισσα και ο βασιλιάς θα καθορίζουν φορολογικούς συντελεστές σε ένα επίπεδο που να μεγιστοποιεί τα έσοδά τους. Επειδή το ΑΕΠ μειώνεται όταν οι φόροι αυξάνονται, οι μονάρχες φτάνουν σε μεγιστοποίηση των εσόδων τους με έναν φορολογικό συντελεστή πολύ χαμηλότερο από το 100 τοις εκατό. Η/ο κάθε μονάρχης θα βρεί, επίσης, στο έργο της ή του το ενδιαφέρον γιά τη χρηματοδότηση ορισμένων δημοσίων αγαθών, που προωθούν την εγχώρια ανάπτυξη, η οποία επιπλέον αποδίδει αυξήσεις στα έσοδά τους. Αυτό είναι το άλλο αόρατο χέρι, πέρα των αγορών: οι αρχηγοί μιάς πολυαρχίας γενικά έχουν κίνητρα να εργαστούν προς την κατεύθυνση κοινής ευδαιμονίας, ακόμη και όταν δεν έχουν καμμία άλλη πραγματική πρόθεση εκτός της θήρευσης.

    Ιδού λοιπόν γιατί ο Χάρρυ Κλυνν είναι σωστός! Διότι ο Χάρρυ Κλυνν κατάλαβε ότι στην Ελλάδα δεν έχουμε να κάνουμε με στάσιμους ληστές, π.χ., μία βασίλισσα ή έναν βασιλιά, αλλά έχουμε να κάνουμε με περιπλανόμενους ληστές (επιδρομείς και λεηλάτες), που πάντα παίρνουν τα πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...