Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ποιός πολιτικός συζητάει με στρατιωτικούς την πιθανότητα επιβολής στρατιωτικού νόμου;

  • Έλληνας βουλευτής καταγγέλει οργανωμένο σχέδιο διαμελισμού της χώρας: "Είναι πουλημένοι!..", ενώ κορυφαίος υπουργός συζητάει με στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων την επιβολή στρατιωτικού καθεστώτος!
  • Εάν η είδηση αληθεύει, τότε έχουμε καταρρεύσει οριστικά, όχι μόνο ως χώρα, όχι μόνο ως πολίτευμα, αλλά κυριολεκτικά ως λαός καταδικαζόμαστε σε ένα άλμα εις βάθος που θα μας τοποθετήσει 40-50 χρόνια πίσω...

Ηφαίστειο δεν είναι μόνο η κυβέρνηση και η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ. Ηφαίστειο είναι ολόκληρη η Βουλή.
Μέλη του Εθνικού Κοινοβουλίου κατηγορούν ανοιχτά πλέον τους συναδέλφους τους για εθνική προδοσία και οργανωμένο έγκλημα σε βάρος της εθνικής ανεξαρτησίας της χώρας.
«Αυτά που έκαναν οι Ναζί στην Ελλάδα, δεν είναι τίποτε μπροστά σε όσα διαδραματίζονται αυτή τη στιγμή…», είπε μιλώντας στο «Κουρδιστό Πορτοκάλι» λίγες ώρες πριν, Έλληνας βουλευτής.
Ο ίδιος έκανε λόγο για οργανωμένο σχέδιο ξεπουλήματος και διαμελισμού της χώρας με την συμμετοχή κορυφαίων πολιτικών παραγόντων από τα δύο μεγάλα κόμματα.
-«Είναι όλοι πουλημένοι…», ήταν η χαρακτηριστική αποστροφή του λόγου του. Και συνέχισε: «Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να τρομοκρατήσουν την κοινή γνώμη για να περάσουν μέσα από το φόβο το ξεπούλημα της χώρας. Φτάνει πια. Αυτό δεν πρέπει να τους περάσει…»
Οι εξελίξεις όπως αναφέρουμε και στη προηγούμενη ανάρτηση είναι συγκλονιστικές-η χώρα κοχλάζει.

Παμπούκης: «Όλα έχουν ένα όριο. Αρκετά. Δεν θα είμαι εγώ ανάμεσα σ αυτούς που θα προδώσουν την Ελλάδα. Δεν έχω κανένα λόγο να το κάνω. Δόξα το Θεό, έχω βγάλει χρήματα από τη δουλειά μου, τόσο ώστε να ζω αξιοπρεπώς εγώ και η οικογένειά μου. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η εθνική ακεραιότητα της πατρίδας μου και το μέλλον των νέων ανθρώπων σ αυτή τη χώρα...»

Μιλάμε για μια εκρηκτική κατάσταση, η οποία σε λίγο θα είναι ανεξέλεγκτη.
Είναι τόσο ανεξέλεγκτη ώστε και πρώην πρωθυπουργοί που διαδραμάτισαν πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις να κρύβονται στη κυριολεξία και μιλάμε για τους Κώστα Καραμανλή και Κώστα Σημίτη.
Είναι τόσο ανεξέλεγκτη, ώστε κορυφαίος υπουργός της κυβέρνησης συζητάει με άνδρες των Ενόπλων Δυνάμεων το σενάριο της επιβολής κατάστασης εκτάκτου ανάγκης και εγκαθίδρυσης στρατιωτικού καθεστώτος με τον ίδιο ως μπροστάρη!
Δεν κάνουμε πλάκα. Κορυφαίος πολιτικός συζητάει ακόμη κι αυτό το ενδεχόμενο με διάφορους κοκορόμυαλους των Ενόπλων Δυνάμεων.
Κόλαση…



Σχόλιο ιστολογίου: Η πιθανότητα επιβολής στρατιωτικού νόμου και η δημιουργία μίας άτυπης πολιτικής δικτατορίας που θα στηρίξει την ισχύ της στα όπλα, είναι ένα σενάριο που έχει αποκλειστεί από την είσοδό μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Ταυτόχρονα, εάν κάποιος πολιτικός τολμήσει να πραγματοποιήσει την "σκέψη" αυτή, τότε αυτόματα ανοίγει την πόρτα του τρελάδικου, απελευθερώνοντας δυνάμεις ξένες και εγχώριες που θα δώσουν μάχη (φυσικά όχι αναίμακτη) σε όλα τα επίπεδα, προκειμένου να επιβάλουν τα δικά τους συμφέροντα. Θα πρέπει να γίνει κατανοητό το μέγεθος του κινδύνου στον οποίο θα εκτεθεί η Ελλάδα, ακόμη και σε επίπεδο συνόρων... Μία τέτοια προοπτική, θα καταφέρει να αιματοκυλίσει την χώρα, να την υποβαθμίσει παγκοσμίως σε κατώτατο επίπεδο και θα δώσει τη δυνατότητα σε πάσης φύσεως "τρωκτικά" να απομυζήσουν με την ισχή των όπλων τον πλούτο της χώρας. Ευελπιστούμε πως το δημοσίευμα επαναλαμβάνει σχόλια πολιτικών που δεν γνωρίζουν πολιτική ιστορία και που αγνοούν τι ακριβώς σημαίνει η εμπλοκή των ενόπλων δυνάμεων στην διαχείριση ενός κράτους. Φυσικά, τεράστιες ιστορικές ευθύνες θα φέρουν και όποιοι στρατιωτικοί αναμιχθούν ακόμη και σε απόπειρα επιβολής ενός τέτοιου σχεδίου...



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. Η πιθανότητα επιβολής στρατιωτικού νόμου υπάρχει πάντα, τουλάχιστον ως πιθανότητα. Το ερώτημα είναι: ποιός είναι πίσω από την επιβολή στρατιωτικού νόμου;

    Και οι ένοπλες δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας, αλλά και η εκκλησία ακόμη, υπάρχουν ως όργανα τάξης γιά το κοινό καλό της ελληνικής κοινωνίας. Όταν όμως το ίδιο το κράτος παύει να μεριμνά γιά το κοινό καλό της ελληνικής κοινωνίας, τότε δεν πρέπει τα όργανα τούτα να κάνουν κάτι;

    Το «Όλα έχουν ένα όριο. Αρκετά» είναι σωστό! Κάτι που το νυν ελληνικό κράτος δεν καταλαβαίνει, καθώς ο Geoffrey δεν ξέρει καν την διαφορά μεταξύ δημοσίου καλού και κοινού καλού σε μία κατάσταση κοινωνίας-ιδιώτη.

    Το πως όμως η ελληνική κοινωνία θα το κάνει πραγματικότητα είναι... άλλο θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΝΤΑ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΥΚΛΟ.
    ΘΑ ΞΑΝΑΦΕΡΕΙ ΧΟΥΝΤΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ.

    ΜΕΧΡΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ, ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ.

    ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΙΘΑΡΧΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΧΟΥΝΤΑ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΡΙΞΟΥΝ ΕΝΑΝ ΕΧΘΡΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΥΡΩ ΧΩΡΕΣ.
    ΓΙΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΥΤΥΧΩΣ (αναφερομαι στο ανωτερω σχολιο) που οι χουντες του καπιταλισμου ειναι και μικρες χρονικα και περισσοτερο ανθρωπινες απο εκεινες της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ και του ΦΑΣΙΣΤΟΜΑΡΞΙΣΜΟΥ που βιωσαν δεκαδες λαοι ΓΙΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ με πεινα και με κτηνωδη καθεστωτα... να θυμησω οτι στην χουντα πχ της Ελλαδος , εαν ενας δεν μιλουσε ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΖΕ, επισης αν ενας δεν του αρεσε ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ... ενω στις ΧΟΥΝΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ δεν ειχε ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ.. γιατι τον ΦΥΛΑΚΙΖΑΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΟΙΧΗ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ..... αυτα για να μην ξεχναμε την ιστορια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλα και ότι θα εβλεπα να γίνεται (μιλω για το παραπανω σχόλιο) διακριση σε "δεξια" και "αριστερη" χουντα δεν θα το πιστευα ποτε!!!!! Η χουντα, η στερηση δηλαδη της ελευθερίας, δεν έχει ουτε κομματα, ούτε αποχρώσεις.Οπαδούς απ ότι βλέπω όμως δυστυχώς έχει άκόμα!!!!!!!!!!!!
    Τι να πω!!!!!!!!!!
    Κανένα άλλο σχόλιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]