Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κινούμενη βόμβα με όνομα... Νίκος!

  • Κινούμενη βόμβα μέσα στην Κυβέρνηση ο αδερφός του Πρωθυπουργού
Κινούμενη βόμβα μέσα στις τάξεις της Κυβέρνησης χαρακτηρίζει η εφημερίδα VETO,που κυκλοφορεί αύριο,τον αδερφό του Πρωθυπουργού κύριο Νίκο Παπανδρέου!
Ανακατεύεται σε όλα και πρωτοκλασάτοι υπουργοί έχουν φτάσει στα όριά τους.
Η εφημερίδα σημειώνει πως αναμένεται έκρηξη αφού ο αδερφός:
  • Κάνει υποδείξεις στον Πρωθυπουργό
  • Προωθεί "κολλητούς",θάβει αντιπάλους
  • Παίζει παιχνίδια με επιχειρηματίες
  • Εχει ιδιαίτερες επαφές με Αραβες επενδυτές
  • Κλείνει ραντεβού... με έμπορο όπλων
Αυτά τα ολίγα καταλογίζει το VETO στον αδερφό του Πρωθυπουργού κι αν κρίνουμε απ' όσα ο ίδιος ο Νίκος Παπανδρέου ομολογεί σε επιστολή του στο ΒΗΜΑ δεν έχει άδικο!
Γιατί άραγε η παρουσία του σε εκδηλώσεις επιχειρηματιών είναι ουσιαστική,επιβεβλημένη και καθήκον του;Ποιος ο εξωθεσμικός ρόλος του και με ποια ιδιότητα πέραν του πρωθυπουργικού αδερφού συμμετέχει;
Κι αν είναι τόσο σημαντικός κι απαραίτητος στις "δημόσιες σχέσεις" γιατί βρε Γιώργο δεν του έδινες ένα χαρτοφυλάκιο του παιδιού ;Τι 49 τι 50;
Θα ήταν και στρογγυλός ο αριθμός των μελών της Κυβέρνησης!



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Δεν ξέρω αν διαβάσατε το βιβλίο για τον πατέρα του. Η μόνη φορά που λυπήθηκα για τα χρήματα που έδωσα για βιβλίο. Σαν περιγραφική έκθεση μαθητή της τρίτης δημοτικού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμε, έκανα κι εγώ το λάθος και το διάβασα. Πρώτα στο πρωτότυπο (στα Αγγλικά) και μετά έριξα μια ματιά και στο ελληνικό κείμενο, μεταφρασμένο από τον ίδιο τον συγγραφέα, αλλά ήταν τόσο κατώτερο από το αγγλικό από άποψη λογοτεχνικού ύφους και πλαστικότητας που σταμάτησα στο 3ο κεφάλαιο. Είναι φανερό ότι οι γόνοι Παπανδρέου δεν έχουν γλωσσικό αισθητήριο για τα Ελληνικά.

    Φυσικά, όταν εκδόθηκε το "Father Dancing" (έτσι ονόμασε το βιβλίο του) ιδέα δεν είχαμε ούτε για τον χαρακτήρα του - στο βιβλίο αποτυπώνονται οι αναμνήσεις ενός άκρως ευαίσθητου αγοριού που καλούνταν να κουβαλήσει στους ώμους του ένα "όνομα βαρύ σαν ιστορία" - ούτε για το δεινό επιχειρηματικό του ταλέντο που έμελλε να αποκαλυφθεί αργότερα.

    Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΝΕΤΕ ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΦΑΙΑ ΟΥΣΙΑ, ΣΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΤΟΥ ''ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΥ".ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ, ΧΩΝΕΨΤΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΜΕ ΟΤΙ ΠΙΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΗΝ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ" ΖΩΗ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ. -ΕΛΛΗΝΙΔΑ-

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]