Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Γιώργος Παπανδρέου: Μας ανοίγει το δρόμο προς τη θάλασσα!!!

  • Ανδρέας Παπανδρέου: «Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες…»
  • Γιώργος Παπανδρέου: «Οι παραλίες ανήκουν στους Έλληνες…»
Σαφέστατες οι δηλώσεις πατέρα και γιού και μάλιστα ιδιαίτερα σημειολογικές, αφού έντονη είναι η ποσοτική διαφορά στις δύο παροτρύνσεις. Από κάτοχοι της Ελλάδας, φτάσαμε να είμαστε κάτοχοι… παραλιών!!!
Κάποιοι μπορούν να ισχυριστούν πως ο πατέρας (Ανδρέας Παπανδρέου) έδειχνε τον δρόμο για να βαδίσουμε όλοι προς μία νέα Ελλάδα. Και κάποιοι άλλοι σήμερα ισχυρίζονται πως ο γιός (Γιώργος Παπανδρέου) μας δείχνει τον δρόμο για να βαδίσουμε προς την καταστροφή (πνιγμό) μας…!!!
Πέρα από την αστειότητα των δηλώσεων του σημερινού πρωθυπουργού, σημειολογικά μπορούμε να καταθέσουμε πως για επικοινωνιακούς λόγους ο φερόμενος ως πρωθυπουργός της χώρας παρευρέθη σε… κατεδάφιση. Τι εννοούσε άραγε αυτή η κίνησή του; Πώς είναι ο πρωθυπουργός που θα κατεδαφίσει την χώρα; Η ερώτηση δεν είναι καθόλου αφελής, αφού σαφέστατα δεν υπάρχει διάθεση κατεδάφισης των αυθαιρέτων που βρίσκονται στους αιγιαλούς… Γιατί, σε μία τέτοια περίπτωση θα έπρεπε να ξεκινήσει από ένα αυθαίρετο που βρίσκεται στην Κορινθία, στην κυριολεξία «πάνω στο κύμα», το οποίο φέρεται να ανήκει σε κάποια Μαργαρίτα… Παπανδρέου!!!
Καλές οι επικοινωνιακές τακτικές εντυπωσιασμού, αλλά μήπως κάποιος θα έπρεπε να θυμίσει στον φερόμενος ως πρωθυπουργό της χώρας και ανθύπατο του ΔΝΤ, Γιώργο Παπανδρέου, πως ο μέσος έλληνας μπορεί να διαθέτει τεράστια υπομονή, αλλά διαθέτει και πολύ μεγαλύτερο μέσο όρο νοημοσύνης από τους συμπατριώτες του στις ΗΠΑ…! Δεν μπορεί ο κύριος Παπανδρέου να χλευάζει τη νοημοσύνη των ελλήνων πολιτών, τη στιγμή που ανερυθρίαστα βιάζει την καθημερινότητά τους και απειλεί ευθέως το βιοτικό τους επίπεδο και το μέλλον τους…
Μήπως κάποιος θα έπρεπε να αναλάβει να σταματήσει την πολιτική τρομοκράτησης και χλευασμού προς τους έλληνες πολίτες, που ακολουθεί ο Γιώργος Παπανδρέου;
Μήπως εκεί στο «ιερατείο» των συμβουλατόρων του πρωθυπουργού, θα πρέπει να κατανοήσουν πως καλή είναι η «φαντασία», αλλά η «προκλητική φαντασία» μπορεί να γίνει τελικά μπούμερανγκ κατά της «εικόνας» που θέλουν να χτίσουν; Αλλά, τι να χτίσουν, όταν προβάλουν έναν πρωθυπουργό που γκρεμίζει!!! Συνειρμικά κινούμενοι, μόνο αρνητικές σκέψεις έχουμε… μόνο αρνητικές, δυστυχώς…
Αναγνώστης


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]