Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ένας καταζητούμενος δολοφόνος βάζει υποψηφιότητα στις εκλογές της Βόρειας κατεχόμενης Κύπρου!

Η δολοφονία της διεθνούς δικαιοσύνης


και ο σύγχρονος βιασμός της λογικής

Ο Κενάν Ακίν, ο οποίος δολοφόνησε εν ψυχρώ τον Σολωμό Σολωμού (φωτό) το 1996 στη Δερύνεια, επανέρχεται στην πολιτική σκηνή ως υποψήφιος στις πρόωρες «εκλογές» που αναμένεται να διενεργηθούν στο κατεχόμενο τμήμα της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Είναι υποψήφιος με το κόμμα «Ελευθερία και Μεταρρύθμιση» του «υπουργού Εξωτερικών» Τουργκάι Αβτζί.
Ο Κενάν Ακίν, ο οποίος είναι έποικος, θα είναι υποψήφιος στην Αμμόχωστο, αναφέρει η κυπριακή εφημερίδα Φιλελεύθερος. Ο Ακίν δολοφόνησε εν ψυχρώ τον Σολωμό Σολωμού το 1996, όταν σκαρφάλωσε στον ιστό για να κατεβάσει την τουρκική σημαία, κατά την αντικατοχική εκδήλωση των μοτοσικλετιστών στην Δερύνεια.

Καταζητείται από την Κυπριακή Δημοκρατία για να συλληφθεί και να δικαστεί για τη δολοφονία του Σολωμού. Η Interpol έχει εκδώσει ένταλμα για τη σύλληψή του.
Το ζητούμενο, στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι, πως ανέχεται η Ευρωπαϊκή Ένωση την συγκεκριμένη υποψηφιότητα, ενός αναγνωρισμένου αλλά και καταζητούμενου δολοφόνου. Πώς συνεχίζει να κυκλοφορεί ελεύθερος και να μην έχει συλληφθεί από την Interpol, σε συνεργασία με το καθεστώς της κατεχόμενης Κύπρου;
Ερωτήσεις που θα παραμένουν αίολες για να αποδεικνύουν πως η δολοφονία του Σολωμού μετεξελίχθηκε σε δολοφονία της διεθνούς δικαιοσύνης (όποια και αν είναι αυτή) και σε εξευτελισμό της διεθνούς κοινότητας, από το παράνομο καθεστώς της κατεχόμενης Κύπρου. Δυστυχώς, παραμένουμε θεατές σε ένα έργο του παραλόγου που συνεχίζει να ενοχλεί την λογική μας, αλλά κατά τα φαινόμενα δεν ενοχλεί την λογική και την προσποιούμενη (περί άλλων) ευαισθησία των πολιτικών ηγετών της διεθνούς κοινότητας.



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]