Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Γερμανία πιέζει το Κόσοβο!!!


Μετά τη σύλληψη των πρακτόρων της

Η Γερμανία, σύμφωνα με δημοσιεύματα του Γαλλικού Τύπου, φέρεται να σκέφτεται σοβαρά την αναστολή της οικονομικής στήριξης και βοήθειας προς το Κόσοβο ώστε να πιέσει τις αρχές της Πρίστινα να ελευθερώσουν τους τρεις Γερμανούς μυστικούς πράκτορες που κατηγορούνται απ΄τις αρχές του Κοσσυφοπεδίου για τοποθέτηση βόμβας στο κτίριο της Διεθνούς Πολιτικής Διοίκησης (ICO) στην Πρίστινα.
Το ίδιο υποστηρίζει με δημοσίευμά της και η "Welt am Sonntag".
Το έγκυρο γερμανικό περιοδικό "Focus"όμως,στην σημερινή του έκδοση,προχωράει ένα βήμα παραπέρα και (χωρίς να κατονομάζει τις πηγές του) υποστηρίζει πως "οι τρεις συλληφθέντες βρισκόταν σε αποστολή με στόχο να συλλέξουν στοιχεία σχετικά με τον πρωθυπουργό Hashim Thaci ενώ ως αιτία της σύλληψης αναφέρει τις πληροφορίες που βρέθηκαν σε laptop ενός εκ των πρακτόρων στο οποίο υπάρχουν στοιχεία για επαφές των πολιτικών του Κοσόβου με τη Μαφία!"
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]