Δευτέρα, Νοεμβρίου 03, 2008

Στόχος δολοφονικής επίθεσης ο Ερντογάν!

Αλήθεια ή προβοκάτσια;

Στο παρά πέντε αποτράπηκε δολοφονική ενέργεια κατά του Ερντογάν κατά τη διάρκεια περιοδείας στην Ανατολία εν όψει των δημοτικών εκλογών.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της νομαρχίας Χακκιάρι, σε έφοδο που πραγματοποιήθηκε σε σπίτι στο χωριό Καρλί στην περιοχή Γιουκσέκοβα βρέθηκε το οπλοστάσιο της οργάνωσης και μεγάλη ποσότητα (περί τα 20 κιλά) εκρηκτικής ύλης TNT.
Οι πρώτες πληροφορίες δεν αποδεικνύουν απόπειρα δολοφονίας, όμως είναι σίγουρο πως στο πολιτικό παιχνίδι των δημοτικών εκλογών ο πρωθυπουργός της Τουρκίας θα θελήσει να εκμεταλλευτεί και το παραμικρό προκειμένου το κόμμα του να επιτύχει το αποτέλεσμα που επιθυμεί, δηλαδή τη νίκη...
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...