Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Συγκεντρώνεται σχολικό υλικό για τα Ελληνόπαιδα της Βορείου Ηπείρου


Στήριξη του Ελληνισμού στην Αλβανία


Το Β΄ Δημοτικό Διαμέρισμα του δήμου Θεσσαλονίκης, στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του αποφάσισε μία επίσκεψη στη Βόρειο Ήπειρο, προκειμένου να στηρίξει με την προσφορά του τα ελληνόπουλα στα σχολεία της Κορυτσάς και της Μπολένας.
Καλούμε όλους τους ευαισθητοποιημένους Έλληνες να βοηθήσουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους είτε χρηματικά είτε δωρίζοντας σχολικό υλικό (σχολικές τσάντες, τετράδια, μολύβια, στυλό, γόμες, ξύστρες, χάρτες, μπογιές, χάρακες) ή παιχνίδια έως 10/12/2008.

Η συγκέντρωση των προσφορών θα γίνεται στα γραφεία του Β΄ Δημοτικού Διαμερίσματος, Μοναστηρίου 93
– 2ος όροφος, ή μετά από συνεννόηση μαζί μας στα τηλέφωνα: 2310.519.250, 6932.62.62.96 κο Αργυρίου Ιωάννη και 6936.85.55.17 κα Ριζοπούλου Ειρήνη.
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]