Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μανιφέστο εθνομηδενισμού


Η όλη συμπεριφορά της ΠτΔ και το άρθρο της στην «Εφημερίδα των Συντακτών» συνιστούν ένα μανιφέστο της δικτατορίας του «δικαιωματισμού» και των Αποστόλων του μαρασμού, επίθεση στο Έθνος και πλήρη αποσιώπηση των κινδύνων για τον λαό μας, όπως από τη λαθροεισβολή. Οι αξιαγάπητες γάτες της κυρίας Προέδρου έχουν περισσότερη ελληνοπρέπεια από τις σκέψεις της.


Από τον Φαήλο Μ. Κρανιδιώτη

Αν δεν ταιριάζανε, δεν θα συμπεθεριάζανε, γι’ αυτό ο Μητσοτάκης μάς φόρεσε καπέλο μια εκπρόσωπο του μηδενισμού αλά Σόρος, που δεν ενστερνίζεται το αξιακό σύστημα του Ελληνικού Εθνισμού, γιατί σκοπεύει να φέρει νομοθετικά τέρατα που προωθεί η αντιευρωπαιϊκή Ε.Ε., και τα οποία θα ικανοποιούν ανύπαρκτα δικαιώματα και θα στοχοποιούν την κανονικότητα και την εθνική ταυτότητα. Ο φασισμός της δικτατορίας των μειονοτήτων, των σαλών, των εχόντων χρεία ψυχιάτρου αντί για ειδικά «δικαιώματα», των παράνομων ξένων και ισλαμιστών, που οργανωμένα στέλνει το κράτος-συμμορία του Ερντογάν, εκπροσωπείται. Εμείς όχι.

Όχι, δεν είναι πρόβλημα του Ελληνισμού πώς ο Μπάμπης θα γίνει μάνα. Οχι, δεν είναι πρόβλημα του Ελληνισμού πώς θα μπουν άνετα, θα απλώσουν την αρίδα τους και θα πάρουν σπίτι, επιδόματα, πολιτικά δικαιώματα Σομαλοί, Αφγανοί και λοιποί συγγενείς και ψυχοπαίδια του Ερντογάν. Δεν έχουμε έλλειμμα δικαιωμάτων, κυρία Σακελλαροπούλου. Έχουμε περίσσευμα ασυδοσίας. Πρόβλημα επιβίωσης του Εθνους μας είναι η υπογεννητικότητα.

Χρειαζόμαστε θετικά κίνητρα, προβολής παραδοσιακού προτύπου οικογένειας, φορολογικές απαλλαγές, ολοήμερα σχολεία, ενίσχυση της Μάνας, η μητρότητα να είναι κέντρο της κρατικής μέριμνας, και όχι παιδιά ως δώρα – αξεσουάρ για να παραβιαζονται τα δικαιώματα των ορφανών παιδιών, που θα υιοθετούνται από μη οικογένειες, στερούμενα ή το πατρικό ή το μητρικό πρότυπο, στερούμενα κανονικούς γονείς, κατά παραβίαση του Χάρτη Δικαιωμάτων του Παιδιού στον ΟΗΕ.

Πρόβλημα για τον Ελληνισμό είναι η τουρκική απειλή, που κατέχει την Κύπρο, απειλεί στη Θράκη και σε όλο το Αιγαίο και οργανώνει και προωθεί την εισβολή μουσουλμάνων στην Ελλάδα και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Η απάντηση στην εισβολή των παράνομων ξένων δεν είναι να τους διευκολύνουνε να μπουν και να ριζώσουν, να τους δώσουμε περισσότερα δικαιώματα, αλλά να αμυνθούμε, να μην μπουν άλλοι, και να απελάσουμε όσους δεν δικαιούνται άσυλο.

Πρόβλημα για το Έθνος είναι η συνεχιζόμενη Κατοχή της Κύπρου, όχι οι υπαρκτές ή ανύπαρκτες μειονότητες και τα δικαιώματά τους. Πρόβλημα για το Έθνος είναι η ανθελληνική στάση της γερμανοκρατούμενης γραφειοκρατίας της Ε.Ε., που παραβιάζοντας τη συμβατική υποχρέωση αλληλεγγύης αρνείται να επιβάλει σοβαρές κυρώσεις σε έναν τραμπούκο, μη μέλος, που απειλεί κράτη-μέλη, την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Γαλλία.

Πρόβλημα για τη χώρα που σας τίμησε και σας πληρώνει είναι ότι υποτιθέμενοι εταίροι και σύμμαχοι, η Γερμανία και η Γαλλία, πουλάνε υποβρύχια και φτιάχνουν αεροπλανοφόρο για τον Χίτλερ του 21ου αιώνα και ζητούν από μας να πάμε στο δικό μας Μόναχο, στην Κορσική, για να συζητήσουμε τι θα δώσουμε στον ληστή και γενοκτόνο. Και τελικά, δυστυχώς, από ό,τι φαίνεται, κυρία Πρόεδρε, άλλο ένα πρόβλημα για την Ελλάδα είσαστε κι εσείς…






Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Η Κατίνα τοποθετήθηκε στην Προεδρία αφού υπηρέτησε τυφλά την ΝΤΠ στην προηγούμενη πορεία της και εξακολουθεί να είναι δούλη της ΝΤΠ εκτελώντας τις εντολές και οδηγίες των τεράτων εναντίον της Ελλάδας και του Ελληνισμού. Και δυστυχώς έτσι θα συνεχίσει όσο θα κυριαρχεί στον πλανήτη η ΝΤΠ. Ας ελπίσουμε ότι το τέλος όλων αυτών των σάπιων εγκεφάλων και των δούλων τους είναι πολύ κοντά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η γάγγραινα τού εθνομηδενισμού παρουσιάστηκε μετά την Μεταπολίτευση και με την ανοχή -ίσως και την βοήθεια- όλων των κυβερνήσεων, απλώθηκε και σάπισε το σώμα τής χώρας. Έγινε κατά κάποιον τρόπο κάτι σαν νέα θρησκεία, που χρησιμοποιεί όλα τα μέσα για την επιβολή της (εξαπάτηση, συκοφάντηση, εκβιασμό και ανταμοιβή των πιστών της - βλέπε ΠτΔ).

    Κύριος εκπρόσωπός της, επί των ημερών τού οποίου άλωσε τελείως το πολιτικό σύστημα, υπήρξε ο Σημίτης, αλλά και όσοι τον διεδέχθησαν, διότι δεν ήθελαν να συκοφαντηθούν ως παλαιομοδίτες, ακροδεξιοί, ρατσιστές, φασίστες κλπ.

    Ο Μητσοτάκης ανήκει στην σχολή αυτήν (άλλωστε, μέντορά του έχει τον Σημίτη) και προσωπική του επιλογή, με την βεβαιότητα ότι θα την δεχτεί και ο ΣΥΡΙΖΑ, υπήρξε η Σακελλαροπούλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εάν υπήρχε πραγματικά δημοκρατία στην ταλαίπωρη Ελλάδα μας, ο/η εκάστοτε πρόεδρος θα έπρεπε να επιλέγεται από τον λαό με επίσημο δημοψήφισμα. Επειδή όμως επικρατεί ο απόλυτος φασισμός της Νέας Τάξης Πραγμάτων σε όλα, φορτωθήκαμε την ύπουλη εθνομηδενίστρια κακάσχημη αλλά χρυσοπληρωμένη ΚΑΤΙΝΑ να συνεχίσει την ισοπέδωση και όλεθρο του Ελληνισμού κατ' εντολήν των αφεντικών της σκοτεινών διεθνιστών. Ας της αναγνωρίσουμε όμως ότι εκτελεί με μέγιστη υποτέλεια, απέραντο θράσος και παντελή ασυνειδησία τα ανθελληνικά καθήκοντά της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]