Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κυριάκος Μαυρίκης



Υποκλοπές

Η Microsoft δεν θα κάνει επένδυση στην Ελλάδα. Θα ρουφήξει μονομιάς τα κονδύλια της ΕΕ που θα δοθούν στην Ελλάδα για τέτοιου επιπέδου επενδύσεις, ώστε να αγοράσει αμερικανικό εξοπλισμό και να τον φέρει στην Ελλάδα.

Είναι «εθνικής σημασίας επένδυση»;

Πρώτο, δεν είναι επένδυση. Είναι σοσιαλιστικό πλιάτσικο.

Δεύτερο, δεν είναι εθνικής σημασίας: δεν θα υπάρχει εθνική προστιθέμενη αξία, παρά μόνο δουλειά για ελάχιστα από τα ανίψια και βαφτιστήρια της οικογένειας.

Τρίτο, ως μέρος του cloud, δεν θα υπάρχει κάτι αυτοτελές που θα κρατάει η Ελλάδα ως κλειδοκράτορας.

Μόνο ένα θα είναι αυτοτελές και αυτόνομο. Το σύστημα υποκλοπών.

Ο υπουργός άμυνας της κυβέρνησης ΠΡΑΤΤΩ-Αποστολάκη πήρε 2 συστήματα παρακολουθήσεων από το Ισραήλ.

Το ένα είναι στο υπουργείο άμυνας.

Μήπως το άλλο είναι, όχι σε κάποιο άλλο υπουργείο, αλλά προς χρήση από σοσιαλιστή ολιγάρχη;

Ο Μητσοτάκης ξέρει να ακούει, κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Όπως είπε και η άλλη σοσιαλιστική συνιστώσα πριν από αυτόν, πήρε την κυβέρνηση αλλά όχι την εξουσία. Όχι μόνο δεν μπορεί να κάνει την ΕΥΠ ό,τι θέλει, αλλά και έχει διαπιστώσει πλήρη αλλοίωση διαχείρισης πληροφοριών εντός του Μαξίμου.

Πώς να το αντιμετωπίσει; Έχει το σθένος να πει ότι οι σύντροφοί του σοσιαλιστές ολιγάρχες δεν θα κάνουν πλιάτσικο μέσω του κράτους;

Ασφαλώς και όχι.

Τί επέλεξε να κάνει ως αντίδραση; Ακολουθεί και αυτός το σοσιαλιστικό παράδειγμα: στήνει ένα προσωπικό παραμάγαζο.

Καλά τα μηχανήματα, καλοί οι εξοπλισμοί, αλλά από κάπου πρέπει να αρχίσεις.

Πρέπει να ξέρεις ποιός έχει σχέση με ποιόν.

Πώς το κάνεις αυτό;

Βάζεις τον χειριστή σου (Σπύρο Σημίτη, των γερμανικών μυστικών υπηρεσιών) να σου δώσει τη χαρτογράφηση του «ποιός μιλάει με ποιόν», για να ξέρεις ποιός είναι μαζί σου και ποιός με τους άλλους.

Για να μη μιλάμε με μισές κουβέντες, ήθελε να ξέρει ποιοί είναι με τον σοσιαλιστή ολιγάρχη που έφτιαξε την κυβέρνηση ΠΡΑΤΤΩ-Αποστολάκη και ποιοί μαζί του.

Έβαλε λοιπόν το παράρτημα Ελλάδας της «Στάζι Τηλεπικοινωνίες» να υποκλέψει τα πάντα. Έτσι θα ξέρει ποιός είναι με ποιόν, ώστε το σύστημα «Microsoft cloud τρίτο υπόγειο αριστερά» να ξεκινήσει να δουλεύει από κάπου συγκεκριμένα.

Οικόπεδα Παπάγου

Εμπιστεύομαι τον «σόσιαλ λίμπεραλ με σοσιαλιστές υπουργούς» Κυριάκο Μητσοτάκη.

Τα μνημόνια και το lockdown έγιναν για να πέσουν οι τιμές εξαγοράς των εταιριών και τα ακίνητα των -με δόλο άνεργων- πολιτών από τα κλεμμένα της μεταπολίτευσης.

Έστειλε χιλιάδες αστυνομικούς για να περιφρουρήσουν το δικαίωμα δεκάδων χιλιάδων διαδηλωτών έξω από το Εφετείο Αθηνών να κολλήσουν κορωνοϊό και να τον μεταδώσουν ανεξέλεγκτα. Άρα η κυβέρνηση ΘΕΛΕΙ να διαδοθεί περισσότερο και ταχύτερα αυτή τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Γιατί άραγε; Δεν πιστεύω να θέλει να μαζέψει επικοινωνιακά τις αντιδράσεις για την εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας στο Αιγαίο!

Ευτυχώς για την Ελλάδα, οι πολιτικοί έχουν κοντή μνήμη.

Η πτώση του επιπέδου ζωής των πολιτών και ο στημένα ασφυκτικός έλεγχος της ζωής τους, από τη μάσκα ως το «νέα είναι μόνο αν τα παρουσιάσει ως νέα η Cία Κοσιώνη», όλα «για να επιτευχθεί ο στόχος του κυβερνήτη, για το καλό της χώρας», θυμίζει την εξαθλίωση των Ρουμάνων με σκοπό την επιτυχημένη αποπληρωμή του χρέους από τον Τσαουσέσκου το καλοκαίρι του 1989, λίγο πριν τον ανταμείψουν σοσιαλιστικά.

Τα καλύτερα έρχονται...






Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]