Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

«Βροχή» τα πρόστιμα στην Τουρκία λόγω παραβίασης των μέτρων


Μέχρι στιγμής 250.000 ευρώ έχουν κοπεί ως πρόστιμο σε 2.748 ανθρώπους στην Κωνσταντινούπολη

«Βροχή» πέφτουν τα πρόστιμα στην Τουρκία για όσους δεν τηρούν τα μέτρα για τον κορωναϊό και παραβιάζουν την απομόνωση. Μέχρι στιγμής 1.811.842 λίρες (250.000 ευρώ) έχουν κοπεί ως πρόστιμο σε 2.748 ανθρώπους στην Κωνσταντινούπολη, επειδή παραβίασαν την απομόνωση και βγήκαν από τα σπίτια τους ή λειτούργησαν τα καταστήματά τους παρά την απαγόρευση.

Πρόστιμα κόπηκαν σε 82 άτομα κάτω των 20 ετών, ενώ 97 επιχειρήσεις/καταστήματα σφραγίστηκαν μέσα σε μόλις 10 ημέρες (28 Μαρτίου – 7 Απριλίου).


Οι παραβιάσεις αφορούσαν κυρίως σε παραβίαση των μέτρων στα μέσα μαζικής μεταφοράς, της κοινωνικής απόστασης, της απαγόρευσης κυκλοφορίας σε άτομα κάτω των 20 και άνω των 65 ετών και των μέτρων για κλείσιμο καταστημάτων.

Την ίδια ώρα, η τουρκική αστυνομία έχει συλλάβει 462 άτομα επειδή παρήγαγαν και πουλούσαν σε τιμές υπερδιπλάσιες παράνομα αντισηπτικά, κολόνιες, μάσκες και άλλα προϊόντα με μεγάλη ζήτηση λόγω κορωναϊού. Περίπου 6 εκατ. μάσκες, 150 χιλιάδες ιατρικά γάντια και 18.500 μπουκάλια κολόνιας κατασχέθηκαν από την αστυνομία.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]