Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ επιμένει εθνομηδενιστικά


Καλεί σε διαδηλώσεις για τους μετανάστες, υιοθετεί τα τουρκικά fake news

Με κάλεσμα για συμμετοχή σε διαδηλώσεις υπέρ των μεταναστών και κάνοντας λόγο για «σύνορα ανοιχτά στην Ευρώπη», η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ υιοθετεί παράλληλα την προπαγάνδα της Τουρκία για νεκρό πρόσφυγα καταγγέλλοντας την ελληνική κυβέρνηση πως «συγκαλύπτει τη δολοφονία πρόσφυγα στον Έβρο».

Ουσιαστικά η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει στην ίδια τακτική παρά την ανοιχτή τοποθέτηση Τσίπρα ως προς το κλείσιμο των συνόρων από την Κυβέρνηση και μάλιστα φαίνεται να του απαντά κάνοντας λόγο για «σύνορα ανοιχτά»

Προχωρά όμως και ένα βήμα παραπάνω αφού υιοθετεί τα τουρκικά fake news και κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «βυθίζει βάρκες» καθώς και ότι «συγκαλύπτει τη δολοφονία πρόσφυγα στον Έβρο».

Σημειώνεται πως η Τουρκία αναφέρει διαρκώς και επισήμως ότι στα σύνορα έχουν σκοτωθεί πρόσφυγες κάτι που η κυβέρνηση έχει διαψεύσει κάθετα τονίζοντας πως δεν έχει σκοτωθεί μετανάστης από ελληνικά πυρά.


Δείτε την ανακοίνωση:




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Για να δουμε τι θα λετε οταν θα μπαινουν στα σπιτια σας και δεν θα αφηνουν πομολο.

    Ουτε για το Δαφνι δεν ειστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλφα του Κενταύρου,,5 Μαρτίου 2020 στις 11:58 μ.μ.

    Μικρότερα και μεγαλύτερα (ηλικιακά) μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, σε άλλο άρθρο, για την αυτογνωσία σας, συνέστησα να διαβάζετε τον γνησίως αριστερό Ηλία Παπαναστασίου που γράφει στο περιοδικό “Ρεσάλτο”.
    Επειδή όμως ξέρω ότι δεν θα το κάνετε, σας δίνω εδώ δύο αποσπάσματα από άρθρο του με τίτλο “Ο δεκάλογος του καλού Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ”(17/2/2020). Σας ονομάζει Λούμπεν γιατί σας θεωρεί όλους συλλήβδην εκτός ελληνικού κοινωνικού ιστού, ένα ξένο σώμα με τη μορφή ιζήματος, με άλλη λέξη... κατακάθι μέσα στην ελληνική κοινωνία.

    “ΤΟ ΕΘΝΟΣ, η εθνική συνείδηση και ο πατριωτισμός θεωρούνται Bête Noire η εγκλήματα καθοσιώσεως από τον Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑΙΟ. Γι’ αυτόν το Έθνος δεν είναι μια Ιστορική, κοινωνική, οικονομική, πολιτιστική πραγματικότητα. Όχι κύριοι! Όλα τα παραπάνω είναι «εθνικισμός», «εθνικοί μύθοι» και «εθνικά ιδεολογήματα».

    Το Έθνος για τον Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑΙΟ είναι ένας μύθος, μια πλάνη και αυταπάτη, ένα μύθευμα που καλά θα κάνει να φύγει από την μέση το γρηγορότερο δυνατό. Στην εποχή της Παγκοσμιοποίησης για ποιο λόγο να υπάρχουν Έθνη, Έθνη-Κράτη η Εθνικές Πολιτικές; Δεν αρκούν η Ευρωπαϊκή Ένωση, το ΝΑΤΟ και οι «σύμμαχοί» μας; Άλλωστε και η Επανάσταση του 1821 ανταρσία λήσταρχων ήταν, Αρβανιτών στην καταγωγή ενάντια σε μια Οθωμανική Αυτοκρατορία που ήταν «Πολυπολιτισμική» (Multi-cultural), «ανεκτική» και «ήπια»....” !!

    “ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ή «πρόσφυγες» –με εισαγωγικά- είναι επίσης βαρύ χαρτί του ΣΥΡΙΖΑ. Αφού ουσιαστικά τους προσκάλεσε το 2015, μετά τους έκλεισε στην Μόρια καταχωνιάζοντάς τους σε ελεεινές συνθήκες.
    Αφού δε εκβίασε τους Ευρωπαίους ακόμη και με Τζιχαντιστές και αφού τσέπωσε περίπου 2 δις από την Ευρωπαϊκή Ένωση και άλλους Οργανισμούς για να τους «φιλοξενήσει» άρχισε να διορίζει μέσω των ύποπτων ΜΚΟ – άλλο χαρτί του ΣΥΡΙΖΑ- σε ακριβοπληρωμένες θέσεις δικούς του Πραιτωριανούς. Μισθοί 3.000 και 4.000 ευρώ ήταν συνηθισμένο φαινόμενο από τα κοράκια του Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑ...

    Έτσι, δημιουργήθηκε ένα πλέγμα συμφερόντων δισεκατομμυρίων με ανάλογο ιδεολογικό επικάλυμμα, αυτό του «Δικαιωματικού Ανθρωπισμού» των ευαίσθητων ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ που πολλοί από αυτούς μυρίστηκαν ψητό και έτρεξαν να προλάβουν σε χρόνο dt.

    Τέλος, μικρό θα είναι το πρόβλημα- σύμφωνα με τους Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ – εάν και εφόσον σε περίπτωση Ελληνοτουρκικής Σύρραξης οι πρόσφυγες λειτουργήσουν με ένα αμφιλεγόμενο τρόπο που θα υπονόμευε την εσωτερική συνοχή.” !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το Βερολίνο ξυπνοπούλια δεν πρόκειται να ανταποκριθεί στα λεγόμενα σας, αντιθέτως είναι ευχαριστημένοι που έχουν εγκλωβιστεί εδώ όλοι οι λαθρομετανάστες που στέλνει ο Τούρκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]