Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Συρία: Τουρκικό τεθωρακισμένο πατά Κούρδο διαδηλωτή


Η τελευταία φρικαλεότητα που βλέπει το φως της δημοσιότητας σημειώθηκε στην περιοχή της Ροτζάβα, στη βορειοανατολική Συρία

Με την τουρκική επίθεση στη Συρία, με στόχο τις κουρδικές πολιτοφυλακές, να έχει -επίσημα τουλάχιστον- σταματήσει, σε διεθνή ΜΜΕ συνεχίζουν να κυκλοφορούν εικόνες από κτηνωδίες και βιαιότητες από πλευράς της Άγκυρας.

Η τελευταία φρικαλεότητα που βλέπει το φως της δημοσιότητας σημειώθηκε στην περιοχή της Ροτζάβα, στη βορειοανατολική Συρία.

Ειδικότερα, τo κέντρο ενημέρωσης στη Ροτζάβα επιβεβαίωσε ότι τουρκικό τεθωρακισμένο πάτησε άοπλο κούρδο διαδηλωτή που διαμαρτυρόταν για τις κοινές ρωσουρκικές περιπολίες εντός του συριακού εδάφους.

Παράλληλα, δέκα ακόμη διαδηλωτές νοσηλεύονται στο νοσοκομείο εξαιτίας των δακρυγόνων που έριξαν τα τουρκικά στρατεύματα.

Σημειώνεται πως οι Κούρδοι διαμαρτύρονται γιατί βλέπουν την αρπαγή των εδαφών τους και τη νομιμοποίηση της τουρκικής εισβολής στη Συρία.

Σύσσωμοι οι ανθρωπιστές της Ελλάδας, μετά το συγκεκριμένο φρικιαστικό γεγονός, αναμένουν από τον γνωστό κ. Δημητρά (του Ελληνικού Παρατηρητηρίου των Συμφωνιών του Ελσίνκι) να υποβάλει μήνυση στο Διεθνές Δικαστήριο κατά της Τουρκίας και του ίδιου του Ερντογάν για έγκλημα πολέμου...


Προσοχή, σκληρές εικόνες!




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]