Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Χρυσοχοΐδης πήρε πίσω αστυνομικούς από το Άγιο Ορος


Περίεργες εντολές του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μ. Χρυσοχοΐδη σχετικά με τις μεταθέσεις αστυνομικών περιλαμβάνονται σε ρεπορτάζ του newsbreak.gr. Συγκεκριμένα, οκτώ αστυνομικοί επέστρεψαν από το Αγιον Ορος όπου είχαν αποσπαστεί, με αποτέλεσμα να μειωθεί αισθητά η αστυνομική δύναμη στην περιοχή.

Την ίδια στιγμή ζητήθηκε να αποδεσμευτούν 80 αστυνομικοί από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ., κάτι που αναμένεται να προκαλέσει δυσλειτουργία στη συγκεκριμένη υπηρεσία.

Εξάλλου, αξίζει να σημειωθεί ότι ζητήθηκε να επιστρέψουν στις υπηρεσίες τους ακόμη και τρεις αστυνομικοί της μπάντας του Σώματος, την ώρα που, όπως σημειώνουν καλά πληροφορημένες πηγές, «στη συγκεκριμένη υπηρεσία παρέμειναν τέσσερις αστυνομικοί που μετακινήθηκαν εκεί με κομματικά κριτήρια από την προηγούμενη κυβέρνηση και δεν έχουν καμία γνώση στα μουσικά όργανα».


Στο μεταξύ, άλλα έβλεπαν τόσο καιρό στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στη Μόρια και άλλα φαίνεται ότι είδε το Σάββατο ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη επισκέφτηκε τη Λέσβο και επιθεώρησε το Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Μόριας, το Ανοιχτό Κέντρο Φιλοξενίας του Δήμου Λέσβου στο Καρά Τεπέ.

Ωστόσο, αυτό που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση είναι ότι ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, σε δηλώσεις του λίγο πριν αναχωρήσει από τη Μυτιλήνη, ανέφερε ότι αναχωρεί «με την εντύπωση, τη θετική, που αποκόμισα από την πληρότητα με την οποία αντιμετωπίζουν και διαχειρίζονται οι υπηρεσίες της χώρας το προσφυγικό πρόβλημα εδώ, στο νησί»...

Μάλιστα, τόνισε ότι είναι εντυπωσιασμένος «από την υπευθυνότητα, τη σεμνότητα και την πληρότητα με την οποία οι εκφραστές, οι εκπρόσωποι της τοπικής κοινωνίας μετέφεραν όλο τους τον προβληματισμό για το κρίσιμο προσφυγικό και μεταναστευτικό πρόβλημα στο νησί».

Αξίζει να σημειωθεί ότι πολλά στελέχη της Ν.Δ. έχουν μιλήσει -στο όχι και τόσο μακρινό παρελθόν- για άθλιες και απάνθρωπες συνθήκες διαβίωσης στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης στη Μόρια...

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη Μόρια ο κ. Χρυσοχοΐδης είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τη διαδικασία ελέγχου των νεοεισερχομένων στη χώρα με αφορμή την καταγραφή 40 ατόμων, στην πλειονότητά τους Αφγανών, που είχαν φτάσει στο ΚΥΤ εκείνη την ώρα, ενώ περιόδευσε σε δομές διαμονής ανηλίκων και γυναικών, καθώς και στον ελαιώνα, στον εξωτερικό χώρο του καταυλισμού.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]