Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η βιασύνη Κοτζιά για τις Πρέσπες και ο Καμμένος σε αναβρασμό


Ο Καμμένος μάλλον έχασε την ψυχραιμία του, μόλις διαπίστωσε ότι ο συνεταίρος και συνένοχός του στην κυβέρνηση, δρα πίσω από την πλάτη του...

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης προέτρεψε τις χώρες των οποίων εταιρείες ενέργειας δραστηριοποιούνται στην Κύπρο, να παράσχουν στήριξη σ' αυτές, εν όψει των τουρκικών προκλήσεων.

Αυτά δεν τα ζητούν βέβαια δημοσίως σε συνεντεύξεις. Υποτίθεται ότι έχει λάβει αυτές τις διαβεβαιώσεις. [Οι φίλοι του οι Βρετανοί, τι λένε;]. Και αν τις είχε λάβει, πώς γίνεται και οι Ιταλοί έγιναν καπνός;

Η βουλευτής των Δημοκρατικών στις ΗΠΑ, Ιλχάρ Ομάρ, εμφανίστηκε με μαντίλα στην πρώτη συνεδρίαση της αμερικανικής Βουλής. Για πρώτη φορά συνέβη τέτοιο γεγονός, και φυσικά έπεται συνέχεια. Άιντε, και στα δικά μας… Και μετά αναρωτιούνται κάποιοι, γιατί έχουν άνοδο τα εθνικιστικά κινήματα.

Είπε ο κ. Κοτζιάς, για την βιασύνη του να υπογραφεί η Συμφωνία των Πρεσπών: «Η σκέψη και ανησυχία που είχα ως υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας ήταν ότι σε σχετικό σύντομο διάστημα η Ελλάδα θα μπορούσε να είναι "εγκλωβισμένη" από μια "δαγκάνα τουρκικού κάβουρα"».

Τι επιχείρημα είναι αυτό κύριε υπουργέ μου; Και η Αλβανία στο ΝΑΤΟ είναι, αλλά αποτελεί τουρκική επαρχία. Γιατί αυτή δεν σώθηκε από τον τουρκικό κάβουρα; Πώς και γιατί να εμποδίσει το ΝΑΤΟ την τουρκική διείσδυση, από την στιγμή που την επιτρέπει ιδιαίτερα στην Αλβανία και στο Κοσσυφοπέδιο;


Ο Καμμένος μάλλον έχασε την ψυχραιμία του, μόλις διαπίστωσε ότι ο συνεταίρος και συνένοχός του στην κυβέρνηση, δρα πίσω από την πλάτη του για να του αποσπάσει βουλευτές. Τόσα χρόνια στην πολιτική ακόμη να καταλάβει πώς συμπεριφέρεται η Αριστερά;

Έρχεται όμως αργά η εξ ανάγκης μεταμέλεια. Φέρουν την υπογραφή του όλα τα δεινά που υφιστάμεθα, και που θα καθορίσουν το μέλλον της Ελλάδας και στις επόμενες γενιές. Ο Καμμένος, δεν έχει καταλάβει τι συμβαίνει στα υπουργεία Παιδείας και Πολιτισμού; Δεν πρόσεξε την σκόπιμη καταστροφή της ιδιωτικής επιχειρηματικότητας; Με την δική του συμβολή συμβαίνουν όλα.

Αλλά, στην ίδια γραμμή των άλλ’ αντ’ άλλων και ο Σκουρλέτης, επιχειρώντας να δικαιολογήσει τους δυνάμει αποστάτες βουλευτές των ΑΝΕΛ, υποστήριξε ότι εάν τελικά αυτή η συμφωνία ψηφιστεί και από κάποιους από τους βουλευτές των ΑΝΕΛ, αυτό δεν ισοδυναμεί με νέα αποστασία, επειδή είναι κυβερνητικοί βουλευτές!

Μα, όταν έρθει η συμφωνία στην Βουλή, οι ΑΝΕΛ θα έχουν αποχωρήσει από την κυβέρνηση. Και ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι ίσως αποτελέσει κυβέρνηση μειοψηφίας. Βέβαια, αυτήν την παιδιάστικη δικαιολογία δεν την πιστεύει ούτε ο ίδιος, αλλά δείχνει τι είναι το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς. Αποστάτες είναι οι άλλοι. Όσοι αλιεύονται από τον ΣΥΡΙΖΑ, έχουν ξεπλυθεί στο Σιλωάμ.

Επιμένω να ρωτώ. Ποιος θα ασχοληθεί με το πραγματικό πρόβλημα του ελληνισμού; Μελέτη του καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και διευθυντή του Εργαστηρίου Δημογραφικών και Κοινωνικών Αναλύσεων Βύρωνα Κοτζαμάνη, προβλέπει ότι ο αριθμός των θανάτων αναμένεται να αυξηθεί τις δυο επόμενες δεκαετίες, οι γεννήσεις να μην υπερβαίνουν πλέον τις 85.500 και οι θάνατοι σε σχέση με τις γεννήσεις να είναι περισσότεροι κατά 36.000, χωρίς δυνατότητα αναστροφής του αρνητικού ισοζυγίου.

Ο Έντι Ράμα, αποφάσισε την επιδότηση γέννησης νέου παιδιού. Στα δε μουσουλμανικά Βαλκάνια των επόμενων χρόνων, οι πολίτες θα γεννοβολούν.

Καλλισθένης εν δήμω
Voria


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]