Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

May: Πιο πιθανό η Αγγλία να πάρει το Μουντιάλ παρά να επανενταχθεί στην ΕΕ


Είναι πιθανότερο η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Αγγλίας να κερδίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο παρά το Ηνωμένο Βασίλειο να επανενταχθεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση μετά το Brexit, διαβεβαίωσε η συντηρητική πρωθυπουργός της Βρετανίας Τερέζα Μέι μια αυστριακή ταμπλόιντ εφημερίδα.

"Τι θεωρείτε πιο πιθανό να συμβεί: η Αγγλία να κερδίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου, ή να επανενταχθεί η Βρετανία στην ΕΕ;" ρώτησε δημοσιογράφος της Kronen Zeitung τη Μέι.

"Φυσικά, είναι πιο πιθανό να κερδίσουμε το Παγκόσμιο Κύπελλο!", απάντησε η πρωθυπουργός της Βρετανίας, σύμφωνα με την εφημερίδα.

Η Τερέζα Μέι έκανε τη δήλωση αυτή κατά τη διάρκεια της άτυπης Συνόδου Κορυφής στο Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας, όπου οι 27 ομόλογοί της την προειδοποίησαν ότι εάν το Λονδίνο δεν κάνει περαιτέρω συμβιβασμούς ως προς το διμερές εμπόριο και τα σύνορα με την Ιρλανδία μέχρι τον Νοέμβριο, είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν το σενάριο του Brexit χωρίς συμφωνία.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]