Τετάρτη, Φεβρουαρίου 07, 2018

Nova(rtis) Macedonia


Σανοφάγοι καλή σας όρεξη.Trollάκια του 0,60 ευρώ άντε και εις ανώτερα. Να φτάσει το 1 ευρώ η δημοσίευση για να βγαίνει και κανένα φραγκάκι, μην τα παίρνει μόνο ο υπουργός της προπαγάνδας.

Η λίστα Λαγκάρντ πέθανε. Πάπαλα που λέει και ο λαός. Τα 1, 2,3 δις ευρώ που θα έφερνε ο Αλέξης από τους τρισκατάρατους τους καταθέτες εξωτερικού, κόλλησαν στο τελωνείο.

Η λίστα Μπόργιανς έμεινε αμανάτι στους Γερμανούς και σ’ αυτόν τον ανόητο υπουργό του κρατιδίου που γελάνε και τα τσιμέντα της πλατείας Συντάγματος. Εκείνοι οι εφοριακοί του ΣΥΡΙΖΑ που πήγαν να εκπαιδευτούν από τις γερμανικές αρχές του Μπόργιανς που βρίσκονται ρε παιδιά;

Τα Panama και Paradise Papers έγιναν χαρτί υγείας για τους μεταξωτούς πωπούς ορισμένων που τα χαρακτήριζαν ως το μεγαλύτερο σκάνδαλο της χώρας.

Ο δε Μητσοτάκης πόσο να μπει στη Siemens; Το είπαν μια, το είπαν δύο μέχρι πόσο θα περνάει ο σανός;

Κάτι στρακαστρούκες για τη Μαρέβα ή την γυναίκα του Στουρνάρα, ή τις γυναίκες και τα παιδιά των πολιτικών αντιπάλων του ΣΥΡΙΖΑ, δεν κάνουν ούτε για τις Απόκριες.

Και κάπως έτσι βγήκαν οι καλικάντζαροι τηςNovartis. Βγήκε ο Παπαγγελόπουλος, ο αδέκαστος δεξιός, ο Καραμανλικός που προσκύνησε τον Αλέξη, και μίλησε για το μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως του ελληνικού κράτους. Θα ξέχασε προφανώς αυτό των ομολόγων, των υποκλοπών, του Βατοπεδίου ή ακόμη το μεγαλύτερο όλων: Την καταστροφή της οικονομίας επειδή ο Αλέξης και ο Γιάνης έπαιζαν με τα σπίρτα το πρώτο εξάμηνο του 2015.

Αλλά εντάξει. Ας υποθέσουμε ότι είναι σκάνδαλο, και το μεγαλύτερο όλων που λέει και ο Μίμης. Να διερευνηθεί και να πάνε φυλακή όλοι. Μέχρι τότε όμως θα αφήσει η κυβέρνηση τη δικαιοσύνη και τη Βουλή να κάνουν τη δουλειά τους;

Διότι όταν προτού καν πάει η δικογραφία στη Βουλή εσύ βγαίνεις και μιλάς για τεράστιο σκάνδαλο τότε προκαταβάλεις αποφάσεις.

Αλλά είναι προφανής ο σκοπός. Η εξόντωση των πολιτικών αντιπάλων με στημένες υποθέσεις και ταυτόχρονα η συγκάλυψη της ανικανότητάς τους που θέτει σε κίνδυνο την ίδια τη χώρα.

Δεν είναι μόνο στην οικονομία. Δείτε τι γίνεται στις διεθνείς αγορές με το «αίμα» που τρέχει άφθονο και που δείχνει ότι πάμε σε μια παγκόσμια οικονομική αναταραχή από την οποία η Ελλάδα δεν θα περάσει αλώβητη. Και η παρέα των ανίκανων μιλάνε ακόμη και «καθαρές» εξόδους.

Είναι και τα εθνικά θέματα. Το «Μακεδονικό» ήταν η μεγαλύτερη εθνική πατάτα που έγινε ποτέ. Άνοιξαν ένα θέμα κατ’ απαίτηση των ΗΠΑ και της Γερμανίας (με αντάλλαγμα τη στήριξη της κυβέρνησης στην οικονομία) και τώρα το κλείνουν άρον – άρον. Τρομαγμένοι από την πρωτοφανή συσπείρωση του κόσμου και την εκδίκηση της πλατείας, ρίχνουν σανό για να καλύψουν τα λάθη τους.

Εκτός κι αν καταθέσουν πρόταση για ονομασία των Σκοπίων ως Nova(rtis) Macedonia.

Αλλά ρίξτε και μια ματιά στη συνέντευξη του Αλβανού πρωθυπουργού Έντι Ράμα στα Νέα. Οι Τσάμηδες είναι Αλβανοί με δικαιώματα, μας λέει ο τύπος αυτός και αναζητούμε την περήφανη εξωτερική πολιτική της Ελλάδας που έχει κρυφτεί σε κάποιο λαγούμι.

Αλλά μη χολοσκάτε Έλληνες. Όσο οι άθλιοι θα ξεπουλάνε τα πάντα, το χόρτο δια πάσαν νόσον και πάσαν μακακίαν (που έλεγαν και οι αρχαίοι) θα είναι τα σκάνδαλα. Άλλωστε, μαθαίνουμε ότι ετοιμάζει κι άλλα… κόλπα η παρέα που ελέγχει τη Δικαιοσύνη.

Άρτος δεν υπάρχει, η χώρα ξεπουλιέται κομμάτι – κομμάτι από τους εθνομηδενιστές, τι άλλο έμεινε; Θεάματα.

AntiNews


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...